5 creatieve ideeën voor foto’s in je interieur

5 creatieve ideeën voor foto’s in je interieur

Voor de creatieve geest is het altijd een probleem: je hebt foto’s geselecteerd en uitgeprint, maar je wilt ze ook op een creatieve manier ophangen. Er zijn verschillende manieren waarop je foto’s op een leuke manier kunt verwerken in je interieur. Hieronder een aantal ideeën op een rij.

1. Tak en touw

Met een simpele tak en wat touw kun je je foto’s op een speelse manier ophangen. In dit geval worden persoonlijke foto’s en bijvoorbeeld quotes met elkaar afgewisseld. Bijkomend voordeel: door de foto’s met wasknijpers te bevestigen, kun je ze regelmatig vervangen!

2. Een goed alternatief voor een fotolijstje

Een eenvoudig te maken, maar leuk alternatief voor het fotolijstje. Deze unieke fotohouder kun je overal neerzetten, zodat je dierbaarste herinneringen altijd dichtbij zijn. In dit geval is er een Valentijnstintje (cadeautip!) aan deze fotohouder gegeven.

3. Foto’s aan de waslijn

Door tussen twee ophangpunten een draad te spannen en daaraan foto’s met wasknijpers op te hangen, ontstaat een speels effect. In dit geval werkt de combinatie van een stijlvolle houtsoort en foto´s in grijstinten erg goed! Ook hier geldt: verfraai je interieur regelmatig met ‘verse’ foto’s!

4. Het herinneringen-hart

Creëer een creatief concept dat van de muur af spat door je retrofoto’s (of andere foto’s) in een hartvorm aan de muur te hangen. Elke gast in je huis blijft zeker even staan bij dit herinneringen-hart! Dit is ook zeker een aanrader voor Valentijnsdag!

5. Speels rommeltje

Sommige mensen hebben gewoon niet zoveel behoefte aan structuur in de manier waarop ze foto’s ophangen. Ben jij ook zo iemand? Kies er dan voor om je foto’s lekker rommelig door elkaar (bijvoorbeeld met punaises) op te hangen op een (prik)bord.

Uit deze ideeën blijkt wel dat je alle kanten op kunt met foto’s in je interieur. Wij zijn erg benieuwd naar jouw creatieve oplossing met foto’s. We vinden het leuk als je je ideeën achterlaat in een reactie op dit bericht en zo anderen inspireert!

Wil je direct aan de slag? Bestel hier je foto’s van hoge kwaliteit en trek je creatieve stoute schoenen aan!

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.