6 manieren om jouw afgedrukte foto’s te gebruiken in je interieur!

6 manieren om jouw afgedrukte foto’s te gebruiken in je interieur!

Tegenwoordig kan je overal je foto’s op laten afdrukken, maar dat was vroeger wel anders. Het uitprinten van je foto’s is één ding, er vervolgens wat mee doen is het tweede. Dus heb je nog oude afgedrukte foto’s, die ergens liggen te verstoffen in een envelopje? Haal ze tevoorschijn en doe er wat mee! Maak er bijvoorbeeld een kleurrijk geheel van of gebruik zwart wit foto’s voor een ouderwetse ‘look en feel’. In dit artikel geef ik je zes leuke manieren om je afgedrukte foto’s te gebruiken in je interieur.

Van afgedrukte foto’s naar een interieur met een verhaal.

1. Diverse fotolijstjes bij elkaar

Ben je niet van de strakke interieurstijlen en wil je wat meer leven in de brouwerij? Zoek dan verschillende soorten fotolijstjes bij elkaar. Je kunt verschillende formaten, kleuren en materialen gebruiken om er een ‘speel’ geheel van te maken. Door gebruik te maken van verschillende formaten fotolijstjes, breng je nog meer leven in je interieur. Het staat erg leuk, maar kijk wel uit dat het niet te chaotisch wordt.  Om het er niet te chaotisch uit te laten zien, kan je het beste wel voor één bepaalde stijl gaan. Dat kan je bijvoorbeeld doen door voor één kleur te kiezen of één soort materiaal.

2. Maak een figuur van je mooiste foto’s

Het kost iets meer tijd en moeite, maar je kan met je foto’s ook ontzettend veel leuke vormen en figuren maken. Vierkante foto’s lenen zich daar perfect voor. Wil je met Valentijn je liefje verrassen? Maak dan een leuk hartjesvorm van je foto’s! Met kerst is het bijvoorbeeld leuk om je deur te versieren met foto’s in de vorm van een kerstboom. En zo zijn er nog veel meer leuke figuren die je kan maken, leuk hè?

3. Waslijnen en wasknijpers

Een andere manier om jouw mooiste foto’s te te verwerken in je interieur is door middel van een waslijn of touw met wasknijpers. De natuurlijke en neutrale uitstraling van hout en touw staan goed in ieder interieur. Een bijzonder effect en een leuke manier op jouw leukste foto’s een plekje te geven.

4. Dwars door elkaar

Het is zeker geen vereiste om alles netjes en gestructureerd op te hangen. Het is ook leuk om jouw mooiste herinneringen speels door elkaar te hangen en op de muur te plakken. Zo ontstaat een mooie opeenhoping van prachtige momenten. Bij je verzameling mooie momenten kun je bijvoorbeeld ook leuke fotokaarten of retrofoto’s gebruiken. Maak er wat creatiefs van!

5. De traditionele koelkast kiekjes 😉

Van oudsher worden kiekjes vaak met magneten aan de koelkast vastgezet om een leuk effect in de keuken te creëren. Hang je foto’s op met leuke magneetjes voor een vrolijk effect, want een kale koelkast is ook maar saai ;). Maak je keuken gezellig en persoonlijk met je eigen herinneringen aan de koelkast! Ook kan je nu fotomagneten bestellen, waarbij je geen extra magneten nodig hebt om je foto vast te zetten op je koelkast. In dit geval is de magneet jouw foto, hoe handig?

6. Het fotorek

Het ‘fotorek’ doet het in elk interieur goed. Het is een simpel rekje waarbij je jouw foto’s, kaarten en andere accessoires met wasknijpers of clipjes kan bevestigen. Een eenvoudige manier om elke maand te wisselen van foto’s. Je wisselt eenvoudig van inhoud en dat maakt het de ideale manier om je interieur eens in de zoveel tijd een update te geven.

Wat doe jij met jouw afgedrukte foto’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.