5 Ideeën om de laatste dagen van 2020 in te vullen!

5 Ideeën om de laatste dagen van 2020 in te vullen!

De laatste maand van 2020 is aangebroken. Sinterklaas heeft het land verlaten en dat betekent dat we de kerstboom weer van zolder kunnen halen. Heb jij nog niet alles in huis voor de kerst? Dan heb je nu het perfecte excuus om de deur uit te gaan! Ik vind december altijd de gezelligste maand van het jaar. De steden zijn rijkelijk versiert met mooie kerstverlichting en dat maakt het winkelen nog leuker. Het geeft een warme en gezellige sfeer. Als je de deur niet meer uit hoeft, kan je ook thuis aan de slag gaan om in de kerstsferen te komen. Veel mensen vinden kerst de leukste tijd van het jaar, ik ook. Ondanks het feit dat het altijd vroeg donker en koud is in december, heeft deze maand ook veel leuke dingen. Hoe kom jij de laatste dagen van 2018 door? In deze blog vind je 5 dingen die je kunt doen in december!

De laatste dagen van 2020 invullen

Het huis versieren

Nadat Sinterklaas het land heeft verlaten duiken we gelijk in de kerstsferen, het kan tenslotte voor veel mensen niet vroeg genoeg beginnen. Het huis omtoveren tot een gezellig en knus huisje is het leukste aan de decembermaand, vind ik. Mijn kerstboom staat al, die van jou ook? Minder leuk vind ik het optuigen van de kerstboom, omdat dat best wel een klus is voor één persoon. Natuurlijk is het opzetten van de kerstboom een fluitje van een cent, als je beroep kunt doen op je kinderen. Ze willen je vast graag helpen met het versieren van de kerstboom en met een paar extra handen staat de kerstboom in slechts een paar minuten al te schitteren in je woonkamer.

De grote schoonmaak

Naast het versieren van je huis, is het ook handig om eens in de zoveel tijd een grote schoonmaak te doen. Ga letterlijk met de bezem door het huis en kijk eens kritisch naar de spullen die je hebt. Gooi de spullen die je niet meer gebruikt weg of geef ze aan een goed doel. Zodra je weer wat weggedaan hebt, is er ruimte voor wat nieuws! Ben jij wel toe aan wat extra sfeer in huis? Persoonlijke foto’s tillen je interieur naar een hoger level. Sinds je overal je foto’s op kan laten afdrukken, kan je gemakkelijk met gepersonaliseerde wanddecoratie je interieur nog warmer, persoonlijker en sfeervoller maken!

laatste dagen van 2018

Kerstactiviteiten

Breng de laatste dagen van 2020 samen met je gezin of familie door. Met kerst zijn of nemen veel mensen vrij. De kinderen hebben kerstvakantie en daardoor is december vaak de maand waarin je de meeste tijd doorbrengt met familie en vrienden. Geniet van elkaars aanwezigheid en organiseer bijvoorbeeld leuke kerstactiviteiten om de “quality-time” met elkaar goed te benutten. Ga bijvoorbeeld gezellig een dagje knutselen met de kinderen, organiseer een leuke kerstborrel voor familie en nodig je beste vrienden uit voor een gezellige spelletjesavond. Ook de kinderen kunnen zich heerlijk vermaken met gepersonaliseerde spelletjes, bijvoorbeeld met een kaartspel, waarbij ze foto’s van zichzelf en elkaar moeten verzamelen. Uiteraard kan je ook gezellig met je gezin wat buitenshuis doen. Kijk bij jou in de buurt wat voor leuke activiteiten er georganiseerd worden.

Kerstmarkt bezoeken in een andere stad

Het bezoeken van een kerstmarkt mag eigenlijk niet ontbreken op je to-do-lijstje voor december. Maak er een leuk dagje uit van met je gezin of vrienden en reis door het land om de kerstsfeer in een andere stad te ontdekken. In Duitsland kent men grote kerstmarkten, die het bezoeken waard zijn! Geniet van alle leuke kraampjes, de lichtjes en heerlijke eten. Leg van tevoren wat geld aan de kant zodat je op de geplande dag zelf lekker kan shoppen.

laatste dagen van 2018

Plan vooruit!

Dat december de drukte tijd van het jaar is weten we al jaren, maar toch levert het ieder jaar weer stress op. Door alle drukte vergeten we gemakkelijk dingen en dat levert alleen maar meer stress op. Een agenda of kalender met je eigen foto’s inspireert je veel sneller om de planning erbij te pakken, nietwaar? Ga goed voorbereid aan de slag en pak het daarom slimmer aan. Maak eind december alvast je eigen kalender of agenda naar wens zodat je straks dankzij jouw favoriete agenda, geen enkele belangrijke afspraak mist in 2020!

Hoe vul jij de laatste dagen van 2019 in?

Cindy is Content Manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze veelvuldig te vinden in de sporthal of in het voetbalstadion. Ook reizen is een grote hobby! Cindy geeft je tips en ideeën om onze producten op een creatieve manier te gebruiken en diverse bijzondere dagen nog leuker te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.