Leuke en originele cadeaus voor Dierendag

Leuke en originele cadeaus voor Dierendag

Op 4 oktober vieren we Dierendag. Deze dag werd destijds uitgeroepen tot Werelddierendag ter nagedachtenis van Franciscus d’Assisi, die zich altijd inzette voor het welzijn van dieren. De perfecte dag dus om jouw huisdier wat extra aandacht te geven en te verwennen met iets lekkers of een leuk cadeautje. Als dierenliefhebber heb jij vast een heleboel mooie en grappige foto’s van jouw huisdier gemaakt. In deze blog hebben wij daarom de leukste fotocadeaus voor dieren op een rijtje gezet!

Dierenbed met een foto van jouw huisdier

Na een lange dag spelen, rondrennen en wandelen is het natuurlijk tijd voor een lekker dutje. Hoe fijn is dan dit zachte en comfortabele dierenbed? De kussen van het bed kun je helemaal zelf ontwerpen met een mooie foto of een tekst. Een leuk en origineel cadeau voor zowel honden als katten!

Dierendag cadeau: dierenbed

Halsband met naam

Jouw hond of kat steelt de show met deze stoere gepersonaliseerde halsband. De halsband is verstelbaar van 36,5 centimeter tot 55 centimeter en is gemaakt van zacht polyester, waardoor deze fijn is om te dragen. Je opent en sluit de halsband eenvoudig met een stevige plastic clip. Functioneel en stijlvol!

Cadeau voor Dierendag: halsband met naam

Een origineel Dierendag cadeau voor jouw hond: een bandana!

Jouw allertrouwste vriend loopt er stijlvol bij met zijn of haar eigen bandana. De bandana kan je helemaal zelf personaliseren met een foto, tekst of één van onze vrolijke designs. Plaats bijvoorbeeld de naam van jouw huisdier op de bandana. Dit leuke sjaaltje is geschikt voor zowel honden als katten.

Dieren bandana

Dierenmat

Een slaap- en speelplek in één: dat is deze dierenmat voor honden en katten! De mat is voorzien van een antislip onderkant voor een goede grip. Personaliseer de bovenkant van de mat met een toffe foto van jouw huisdier of een grappige quote. Tip: deze zachte dierenmat is ook ideaal voor in de bench van jouw hond!

Dierenmat

Naamplaatje als Dierendag cadeau

Dit naamplaatje voor huisdieren is niet alleen leuk, maar ook nog eens ontzettend handig. Op het naamplaatje is namelijk niet alleen ruimte voor de naam van jouw huisdier, maar ook voor je contactgegevens. Mocht je hond of kat zoek raken, dan kan de vinder gemakkelijk contact met je opnemen. Extra leuk voor honden: een naamplaatje in de vorm van een hondenbot!

Voerbak voor jouw hond of kat

Vind jij die standaard voerbakken voor honden en katten ook een beetje saai? Bij ons ontwerp je gemakkelijk en snel je eigen voerbak vol met leuke foto’s van jouw viervoeter. Kies een leuk design, verzamel je leukste dierenfoto’s en ga aan de slag! De voerbak is gemaakt van witte keramiek en je hebt de optie om er een bamboe voerbakhouder bij te bestellen. Zo blijft de bak altijd op z’n plek staan!

Dierendag voerbak

Hondenriem met naam of foto

Wandelen met jouw hond doe je in stijl met deze mooie hondenriem. De rollijn heeft een lengte van 3 meter en is geschikt voor huisdieren tot 25 kilogram. De zijkant van de handgreep kan je zelf personaliseren, bijvoorbeeld met een mooie foto of de naam van jouw huisdier. Ook is er plek voor je contactgegevens.

Hondenriem

Welk Dierendag cadeau is jouw favoriet?

Met welk Dierendag cadeau ga jij jouw huisdier verrassen? Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht of deel jouw creatie met ons op Instagram via de hashtag #mysmartphoto. Deze klanten gingen je al voor:

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *