Een kalender maken? Ontdek de vele originele mogelijkheden!

Een kalender maken? Ontdek de vele originele mogelijkheden!

Het liefst willen we allemaal dat ellendige jaar 2021 zo snel mogelijk doorspoelen, niet waar? En gelijk hebben we! Eyes on the future en tijd om een gave kalender te maken.

Wij twijfelen er niet aan dat 2021 een veel beter jaar wordt! Een jaar waarin gezondheid voorop staat, waarin we elkaar weer mogen knuffelen en waarin we samen weer de leukste plannen kunnen maken. Die plannen staan prachtig op een gave fotokalender. Tip: je kan zelf kiezen welke maand je jouw kalender laat starten.

Gepersonaliseerde kalender voor 2021 maken

Bureaukalender maken

Of het nu in je home office of op kantoor is, werken gaat zo veel beter aan sfeervol maar bovenal gestructureerd bureau. Enkele plantjes en een leuke bureaukalender met foto’s van jullie kinderen en/of geliefde maken die overuren opeens veel minder erg.

Kies jij een bureaukalender met witte spiraalbinding of ga je liever voor een trendy kalender in designhouder? Kies uit de verschillende formaten, bepaal zelf de startmaand en vul je kalender volgend jaar gewoon opnieuw aan!

P.S. Wist je dat je bij bepaalde designs persoonlijke evenementen kan toevoegen? Noteer dus alvast alle belangrijke verjaardagen.

Bureaukalender voor 2021 maken

Verjaardagskalender

Ben jij ook zo ontzettend slecht in verjaardagen onthouden? Moet jij soms ook blozend iemand een “Nog een late gelukkige verjaardag” wensen?  Niets schaamtelijker dan pas na een lang gesprek te beseffen dat hij/zij jarig is, hé?

En daar is een kalender dus de oplossing voor! Met een verjaardagskalender ben jij vanaf nu goed voorbereid en staat jouw verjaardagscadeautje al minstens een week op voorhand klaar 

Onze verjaardagskalender is te verkrijgen in smal, A4 en sinds kort ook vierkant formaat. Keuze uit verschillende designs met 1 of meerdere foto’s per pagina!

Verjaardagskalenders voor 2021 maken

Familieplanner maken

Een échte must-have voor gezinnen! We kennen het allemaal… Doktersafspraak van jou, yogasessie van je partner, zwemles op school van jullie dochter en muziekschool op woensdagnamiddag van jullie zoon… Druk, druk, druk!

Heb jij soms ook moeite om het allemaal nog te onthouden? Maak een duidelijk overzicht met deze familieplanner en vergeet geen enkele afspraak. 

Kies één van de vele leuke designs, voeg per gezinslid een kolom toe en laat het plannen beginnen!

Familieplanner voor 2021 maken

Jaarplanner maken

Zet jij de meeste afspraken toch gewoon in je smartphone zonder ze op te schrijven? Maar ben je wel nog op zoek naar wat leuke decoratie voor volgend jaar? Ontwerp een hippe jaarplanner met mooie herinneringen!  De feestdagen worden speciaal aangeduid, zodat je ze zeker niet vergeet.

Tip: Met houten frame of magnetische hanger geef je jouw fancy jaarplanner gemakkelijk een mooi plaatsje in huis. 

Jaarplanner voor 2021 maken

Kalendermagneet maken

Wil je jouw koelkast een beetje opvrolijken? Dat gaat heel gemakkelijk met onze gloednieuwe kalendermagneten. Je kan de magneten volledig indelen zoals jij het wil!

Tip: Als de maand eenmaal voorbij is, knip je de data af en laat je de foto gewoon hangen. Twee vliegen in één klap! Kies dus verstandig welke foto’s je koelkast ook na 2021 zullen opvrolijken! 

Kalendermagneet voor 2021 maken

Kalender op aluminium maken

Versier jouw kamer of kantoor op elegante wijze met deze hippe kalender op aluminium met geweldige herinneringen! Dit moderne werk is niet alleen praktisch, het is ook een prachtige must have voor jouw interieur. 

P.S. De vakantiedagen worden speciaal aangeduid zodat je er nog wat extra naar kan uitkijken. Met het bijgeleverde montagesysteem geef je jouw kalender gemakkelijk een leuk plaatsje in huis.

Kalender op aluminium voor 2021 maken

Muismat met kalender maken

Met een gepersonaliseerde muismat met kalender ben je altijd up-to-date terwijl je de computer gebruikt. Je hebt letterlijk steeds een kalender bij de hand! 

De muismat is geschikt voor een optische muis en is aan de onderzijde voorzien van antislipmateriaal. Laat je tijdens zware werkdagen motiveren door toekomstige feestdagen die speciaal aangeduid staan!

Muismat met kalender voor 2021 maken

Agenda

Neem jij jouw kalender liefst overal mee naartoe? Creëer dan een unieke agenda met je mooiste herinneringen. Hij is eenvoudig te maken en heel functioneel dankzij de notitiepagina’s, het jaaroverzicht en de mogelijkheid om persoonlijke evenementen toe te voegen. Plan die afspraakjes met de vriend(inn)en dus al maar in! 

Kies jij voor een harde kaft, met foto of leuk kleurtje, of voor een zachte kaft, met spiraalbinding, bladwijzer en elastiek? 

Ben je student en zoek je nog een schoolagenda om al je taken en afspraken in te noteren? Kies dan september als startmaand en laat je leuke vriend(inn)enfoto’s je het hele jaar door motiveren!

Agenda voor 2021 maken

Fotoschrift met kalender

Waarom zou je nog van die standaard notitieblokken meeslepen naar je werk of school als je een gepersonaliseerde fotoschrift met kalender kan maken? 

Er is geen betere manier om een vergadering of les op te fleuren dan met foto’s van jouw familie, vrienden of huisdieren. Het is de perfecte combinatie van plezier en werk!

De schrift is verkrijgbaar in A4 en A5 formaat. De voor- en achterkaft bevatten een combinatie van foto’s en een jaarkalender, zodat je exact weet hoeveel tijd je nog hebt voordat die opdracht klaar moet zijn. 

Fotoschrift met kalender voor 2021 maken

Toch liever een wandkalender?

Ook bij onze wandkalenders heb je ontelbare mogelijkheden om dit jaar in het oog te springen! Wat dacht je van eens een ander formaatje? Of een nieuw, hip design met lekker veel mooie herinneringen? Kies je startmaand, voeg je mooiste foto’s en persoonlijke evenementen toe en klaar is kees! 

Tip: Geef je een kalender aan iemand cadeau? Vul dan al een geheime datum in waarop je hem/haar zult verrassen met een leuke activiteit samen. Dat maakt je cadeautje net een tikkeltje specialer!

Wandkalender voor 2021 maken

P.S. Wist je dat je bij elke soort kalender uit verschillende soorten trendy designs en 1 of verschillende foto’s kunt kiezen?

Ga jij een kalender voor 2021 maken? Welke soort is jouw favoriet? Laat het ons weten weten via de reacties of via Facebook of Instagram met de hashtag #mysmartphoto!

Lees ook:

De leukste wandkalender maak je zelf!

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.