Een uniek valentijnscadeau voor je geliefde

Een uniek valentijnscadeau voor je geliefde

De feestdagen zijn achter de rug, het nieuwe jaar is alweer een eindje op weg en voor we het weten is het alweer Valentijnsdag.  Valentijnsdag, ook wel de dag van de liefde, is de ideale dag om de belangrijke personen in je leven te laten zien dat je om ze geeft. Het is ieder jaar weer een uitdaging om een leuk en uniek cadeau te vinden. Natuurlijk kun je even naar de supermarkt lopen voor een reep chocolade of een bos bloemen, maar je wil liever iets speciaals geven. In deze blog helpen we je om dit jaar eens echt origineel voor de dag te komen.

1. Koekjestrommel

Echte liefde gaat door de maag

valentijnscadeau ideeën
Een hartvormige koekjestrommel met een mooie foto van jullie op de bovenkant van de deksel zal zijn of haar hart laten smelten. Vul de koekjestrommel met rode snoepjes, lintjes, strikjes én een gepersonaliseerd kaartspel (bv. memokaarten). Wil je liever een ander klein valentijnscadeau in de koekjestrommel plaatsen in plaats van een kaartspel? Dan is een unieke sleutelhanger met een mooie foto van jullie twee ook een erg leuk idee.

Hartvormige koekjes

Vind je kant en klare koekjes of snoepjes in je koekjestrommel niet romantisch genoeg? Bak dan zelf deze hartvormige koekjes!

valentijnscadeau boekenlegger

Het is ook leuk om deze koekjes samen te bakken. Doe allebei jullie schort aan en maak hartvormige valentijnskoekjes. De hartvorm kun je zelf uit het deeg snijden of gebruik een hartjesvorm. Schrijf vervolgens met gekleurde icing of kleine letterstempels romantische boodschappen voor elkaar op de koekjes.

Ontbreekt het je aan tijd? Vul de gepersonaliseerde koekjestrommel dan met hartvormige snoepjes.

2. Bloemen met een klein persoonlijk kaartje

valentijnscadeau bloemenHet is ontzettend cliché, maar bloemen mogen eigenlijk niet ontbreken op Valentijnsdag. Of je nou je geliefde wil verrassen of gewoon aan je ouders, broer, zus of beste vriendin wil laten weten dat je om hem of haar geeft. Een bos bloemen geven wordt nog leuker met een persoonlijk kaartje waarop de mooiste foto van jullie uit het afgelopen jaar staat, samen met een kort tekstje waarin je omschrijft waarom deze persoon zo belangrijk is voor je.

3. Valentijnskaart met boekenlegger

Is jouw geliefde een echte boekenwurm? Dan heb ik een leuk ideetje voor je. Combineer een fotokaart met een gepersonaliseerde boekenlegger. Op de fotokaart plaats je foto’s waarop je elk apart staat – eventueel nog van vóór jullie elkaar leerden kennen. Plaats op de boekenlegger juist toffe foto’s van jullie samen.

valentijnscadeau kaart en boekenlegger

4. Juwelenkistje met leuke aandenkens

valentijnscadeau juwelenkistje

Vind je het leuk om met kleine aandenkens terug te denken aan je relatie? Maak hier dan een cadeautje van. Stop al deze aandenkens samen in een juwelenkistje met een mooie foto van jullie op het kistje en maak op deze manier een groot gebaar.

Voorbeelden van aandenkens die je in het juwelenkistje zou kunnen doen zijn:

  • Toegangsticket of polsbandje van het concert waar jullie elkaar voor het eerst zagen
  • Het vliegticket van jullie eerste vakantie samen
  • Die romantische retrofoto van die leuke avond
  • Een lief briefje die je een keer voor elkaar hebt geschreven

5. Originele sweaters en t-shirts

valentijnscadeau truiBen je er aan toe om te matchen met je partner? Koop dan een set van sweaters of t-shirts  die hetzelfde zijn of goed op elkaar aansluiten! Op internet vind je genoeg ideetjes om jouw ultieme trui of t-shirt te ontwerpen.

Ik wens je alvast een hele fijne Valentijnsdag toe, met originele cadeaus en vooral heel veel liefde!

Karen is overdag blogger bij smartphoto en spendeert na de uren graag tijd op de salsadansvloer en bij haar viervoeters. Van tijd tot tijd zet ze ook een stapje buiten Europa. Karen reikt je instructies en out-of-the-box-ideeën aan over de toepassing van Webprint producten. Hoe origineler, hoe leuker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.