6x losse foto’s in je interieur gebruiken!

6x losse foto’s in je interieur gebruiken!

Uitprinten van je foto’s is één ding, ze vervolgens op een leuke manier gebruiken is vers twee. Gebruik je de mooie kleuren van je foto’s voor een kleurrijk geheel of ga voor strakke en traditionele zwart wit foto’s. Gebruik bijvoorbeeld de foto’s van je Instagram account voor in je interieur! Hoe dan ook, gebruik je foto’s creatief! Hieronder zetten we de leukste ideeën die we hebben gevonden voor je op een rij.

 

1. Diverse fotolijstjes bij elkaar

Zoek verschillende soorten fotolijstjes bij elkaar die bij je inrichting en het type foto’s passen dat je gebruikt. Kies voor witte en zwarte lijsten, ga voor kleur en wissel af tussen moderne en bijvoorbeeld baroklijsten. De afwisseling in de foto’s en de lijstjes zorgt voor een afwisselend en creatief geheel.

Button

 


 

2. Maak een figuurtje van je mooiste foto’s

Met sets foto’s vorm je gemakkelijk leuke vormen door ze bij elkaar op te hangen. Met Valentijn maak je bijvoorbeeld een hartvorm op je muur en met Kerst maak je een foto-kerstboom. Hang de foto’s zelf op met plakband of deze handige plakkertjes. Welke vorm ga jij maken?

Button

 


 

3. Waslijnen en wasknijpers

Een andere manier om jouw mooiste foto’s te tonen is een ouderwetse waslijn met wasknijpers. De natuurlijke en neutrale uitstraling van hout en touw staan goed in ieder interieur, het is niet ingewikkeld om de waslijn te maken en het is een betaalbare oplossing. Het resultaat is een speels effect en een mooi overzicht van jouw mooiste foto’s.

Button

 


 

4. Dwars door elkaar

Het is zeker geen vereiste om alles netjes en gestructureerd op te hangen. Het is ook leuk om jouw mooiste herinneringen speels door elkaar te hangen en op de muur te plakken. Zo ontstaat een mooie opeenhoping van prachtige momenten. Bij je verzameling mooie momenten kun je ook mooie kaartontwerpen of toffe ansichtkaarten toevoegen! Maak er een creatief geheel van!

Button

 


 

5. De traditionele koelkast kiekjes 😉

Van oudsher worden kiekjes vaak met magneten aan de koelkast vastgezet om een leuk effect in de keuken te creëren. Hang je foto’s op met leuke magneetjes voor een vrolijk effect. Een kale koelkast is ook maar saai ;). Maak je keuken gezellig en persoonlijk met je eigen herinneringen aan de koelkast!

Button

 


 

6. Het rek

Een rek voor kaarten, foto’s en andere accessoires is een regelrechte hit voor in je interieur. Met het rek laat je zien wat je mooi vindt en welke herinneringen belangrijk voor je zijn. Met wasknijpers of clipjes maak je gemakkelijk foto’s en kaarten aan het rek vast en wissel je regelmatig de inhoud af. Laat je mooiste foto’s terugkomen op je rek!


Kies je favoriete idee, bedenk hoeveel foto’s je nodig hebt en gebruik je foto’s om je interieur te verfraaien. Welk idee heb jij gebruikt?

Button

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *