Haal je Instagram foto’s in huis!

Haal je Instagram foto’s in huis!

Instagram is een populair socialmedia-kanaal. Het medium wordt omarmt door enthousiaste bloggers, reizigers, fotografen en jongeren die volop instagram foto’s plaatsen. Bloggers gebruiken instagram om hun mooiste foto’s te delen en mensen naar hun blog te trekken. Reizigers delen massaal de mooiste plekjes op de wereld. Fotografen zien Instagram als een enorme springplank om een groot publiek te bereiken. Met behulp van de juiste hashtags (#, dat zijn deze tekentjes waar mee je kunt aangeven waar je foto over gaat) bereik je gemakkelijk een groot publiek. Dankzij de hashtags weet je zeker dat gelijkgestemden aantreft. Mensen zoeken namelijk bewust naar deze hashtags om de mooiste instagram foto’s te vinden van een bepaald onderwerp te vinden.

Buiten het feit dat Instagram dus ideaal is wanneer je meer bereik wil genereren voor je foto’s wordt Instagram ook gebruikt door jou en mij. Zelf deel ik graag leuke foto’s van mijn leven op Instagram, niet dat ik nu het meest boeiende leventje op aarde leid, maar ik vind het toch leuk om af en toe een foto te plaatsen. En wat het leuke is aan Instagram, je denkt na over wat je plaatst. Een foto moet iets extra’s hebben, voor je hem zomaar online zet op Instagram. Er worden vaak bijzondere momenten gedeeld, zoals vakantie’s, reizen, babyshowers, geboortes etc.
Instagram is dus een mooie weerspiegeling van je leven. Ik vind het zonde om deze foto’s alleen maar een online leven te laten leiden, ik ga je in deze blog vertellen hoe je deze foto’s ook gemakkelijk toepast in je interieur.

Gemakkelijk al je foto’s uploaden

Je hebt de afgelopen maanden of misschien zelfs wel jaren prachtige foto’s op Instagram gezet, tijd om er iets leuks mee te doen! Maar hoe?
Op smartphoto.nl upload je gemakkelijk je foto’s vanuit je Instagram account. Klik bijvoorbeeld op fotoafdrukken maken of wanddecoratie maken, vervolgens kom je in het scherm waar je gevraagd wordt waar je foto’s van wil gebruiken. Hier klik je op het Instagram icoontje, zoals op de foto hieronder.

Fotos uploaden instagram
Wanneer je op Instagram hebt geklikt kun je inloggen met je account en kom je in het volgende scherm terecht. Als het goed is zie je nu jouw laatst geplaatst foto’s in beeld, zoals ook in het voorbeeld hieronder.

Instagram fotos smartphoto

Een fotocollage op canvas

Instagram fotos op canvas

Hoe leuk is dat, de mooiste foto’s van jouw ‘Instawall’ gewoon bij jou aan de muur? Kies een wanddecoratie naar keuze en maak je eigen Instawall! Welke foto’s mogen er bij jou niet ontbreken?
Ga voor een collage van 15 foto’s of 24 foto’s en laat je muur stralen. Ik heb nu gekozen voor een canvas van 60×40 cm, maar heb je liever een ander formaat of een ander soort wanddecoratie? Dan kun je dit nog gemakkelijk wijzigen in de editor.

Je eigen fotomuur in een handomdraai!

instagram fotogallerij

Ken je dat? Dat je soms iets voorbij ziet komen waarvan je denkt? Wow, had ik dat maar… Dat heb ik bij die prachtig gedecoreerde huizen en dan hebben ze ook nog zo’n gave fotomuur!
Jaloersmakend. Maar sinds een aantal maanden heeft smartphoto iets waar ik echt heel erg blij van word! Met de meerluik canvas of de meerluik canvas fotogallerij wordt het zelfs voor mij gemakkelijk om een mooie fotomuur te creëren. Je kunt er voor kiezen om van 1 foto meerdere canvassen te bestellen, dit wordt een meerluik genoemd. Wil je meerdere canvassen bestellen met meerdere foto’s en die mooi bij elkaar hangen? Dan ga je voor een meerluik fotogallerij.

instagram foto's muur

Jouw instagramfoto’s laten afdrukken als mooie retro prints.

retro foto's instagram

Instagram is mede bekend geworden dankzij de vierkante foto’s. Het is tegenwoordig ook mogelijk om rechthoekige foto’s toe voegen, maar ze worden altijd in een vierkant kader getoond. Ik vind het daarom zelf super leuk om de foto’s af te drukken op retrofoto’s. De vierkante foto’s op je profiel geven een nostalgisch beeld, dit komt dan terug in de retroafdrukken. Hang de retroafdrukken aan de muur of aan een wandrek. Zo creëer jij je eigen kleine instawall!

Maak een Instagram fotoboekje!

instagram foto's fotoboekje

Een fotoboek met je allermooiste foto’s, dat willen we allemaal wel toch? Door de foto’s van je Instagram account in een fotoboekje te bundelen, heb je gelijk je mooiste en meest bijzondere foto’s bij elkaar verzameld. Persoonlijk zou ik kiezen voor een vierkant fotoboekje. Dit past bij Instagram en dit zorgt er ook voor dat al je foto’s perfect in het boekje passen. De vierkante fotoboekjes zijn te bestellen in meerdere afmetingen, maar zelf kies ik voor een vierkant fotoboekje L met harde kaft. Ik vind dit formaat prettig en de harde kaft geeft een luxe uitstraling aan mijn fotoboekje.

Je mooiste Instagram foto’s  als fotocadeau

instagram foto op fotocadeau

Hoe leuk is het om je favoriete Instagram foto af te drukken op één van onze vele fotocadeaus? Wat dacht je van jouw foto op een mok? Of ga je liever voor meerdere foto’s op je favoriete kaartspel? Bekijk al onze fotocadeaus voor meer inspiratie.

Ik hoop dat je wat kunt met deze tips. Heb jij zelf nog andere leuke ideeën voor je Instagram foto’s? Laat het ons dan weten in een reactie! 

Cindy is Content Manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze veelvuldig te vinden in de sporthal of in het voetbalstadion. Ook reizen is een grote hobby! Cindy geeft je tips en ideeën om onze producten op een creatieve manier te gebruiken en diverse bijzondere dagen nog leuker te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.