Last minute gepersonaliseerde cadeaus: ‘handige’ cadeautips

Last minute gepersonaliseerde cadeaus: ‘handige’ cadeautips

Helemaal vergeten dat het volgende week de verjaardag van je beste vriendin is? Half december en nog geen kerstcadeaus gekocht?! Nog snel een afscheidscadeau nodig voor de collega die vertrekt? Geen tijd om naast je drukke schema ook nog eens de winkelstraten te gaan trotseren? Weet je niet wat je iemand moet geven en kun je wel wat cadeautips gebruiken?

Geen nood, smartphoto schiet te hulp in de reeks ‘Last minute gepersonaliseerde cadeaus voor de vergeetachtigen’.

cadeautips

In deze reeks geven we je telkens een aantal voorbeelden van leuke fotocadeaus die je niet alleen razendsnel kan maken en bestellen, maar al – bijna 🙂 – even snel thuis geleverd krijgt.

Erg gemakkelijk en iedereen blij!

Deel 1: ‘Handige’ cadeautips

In deel 1 van de reeks ‘Tips voor een  last minute gepersonaliseerd cadeau’ maak je kennis met een aantal fotocadeau toppers die ook nog eens in een handomdraai klaar zijn! Deze handige cadeautips zijn ideaal voor als je vergeten bent om een cadeautje te kopen en toch met een originele verrassing aan wil komen.

Levertijden

Alle fotocadeaus in deze blog post krijg je snel thuis geleverd. Er zijn nog heel wat andere leuke fotocadeaus te vinden op onze website, maar voor sommige producten hebben we iets meer tijd nodig om te maken. Wil je graag weten wanneer je je fotocadeau zal ontvangen? Neem dan een kijkje op de productpagina van het cadeau onder het deel “Levering” (zie foto).

cadeautips levertijden

Wij wensen je veel plezier met het geven van je cadeautje!

Karen is overdag blogger bij smartphoto en spendeert na de uren graag tijd op de salsadansvloer en bij haar viervoeters. Van tijd tot tijd zet ze ook een stapje buiten Europa. Karen reikt je instructies en out-of-the-box-ideeën aan over de toepassing van Webprint producten. Hoe origineler, hoe leuker!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.