Moederdagtip: creatieve foto’s voor je wanddecoratie

Moederdagtip: creatieve foto’s voor je wanddecoratie

Zet je moeder op een bijzondere manier in de spotlights en geef een cadeau waarvan ze elke dag opnieuw kan genieten: een persoonlijke foto aan de muur. Een creatieve moeder-dochter foto of familiefoto aan de muur is zo gemaakt met de onderstaande inspiratietips!

1.Nostalgische moeder-dochter foto voor oma

Is je moeder net oma? Dan is niks leuker dan een foto van je kind én kleinkind aan de wand te hangen. Kies hiervoor een oude foto van jou als baby en een recente foto van je eigen baby. Met deze foto’s naast elkaar aan de muur kijkt oma direct of er gelijkenissen zijn tussen jou en je baby!

Maak de gelijkenis nog nét iets duidelijker door de foto’s dezelfde nostalgische sfeer mee te geven. Geef de recente foto van je baby een ouderwets uiterlijk door deze in onze editor een sepia effect mee te geven. Benadruk het nostalgische gevoel door deze foto’s op landelijk hout af te drukken. Klik op Ontwerp nu om te beginnen!

2. Foto’s die elkaar aankijken

Heb je een mooie foto van jou en je moeder waarop jullie elkaar aankijken? Verspreid deze foto dan over twee verschillende foto’s aan de muur en laat je wanddecoraties zo met elkaar ‘communiceren’. Je foto’s matchen met elkaar aan de wand en trekken zeker de aandacht.

 


3. Het gezicht van het gezin aan de muur

Verras je moeder met een originele familiefoto. Breng de hele familie in beeld en verdeel de aandacht over alle gezinsleden! Maak vier wanddecoraties met op elke canvas een foto van een half gezicht van een gezinslid. Hang deze wanddecoraties in een vierkant zodat alle gezichten samen een gezamenlijk beeld vormen. Creëer rust en laat de foto’s bij elkaar passen door de foto’s een zwart-wit effect mee te geven. Deze foto’s in zwart-wit zijn prachtig op geborsteld aluminium. Begin direct en ontwerp nu!

 


4. Vroeger en nu naast elkaar

Leuk voor moeder én grootmoeder en een echte aandachttrekker aan de muur: twee verschillende foto’s gemaakt in dezelfde setting. Zoek een oude familiefoto op en een recente familiefoto met een identiek beeld erop. Plaats beide foto’s op een individueel canvasdoek en hang deze oude en nieuwe herinnering naast elkaar aan de wand.

 


5. Drie generaties op één panorama

Oma, moeder en kind bij elkaar op één foto? Onze panoramaformaten bieden genoeg ruimte voor alle familieleden op één forexplaat. Verras zowel je moeder als je grootmoeder met deze bijzondere “3-generaties- foto” aan de muur. Je foto komt professioneel en helder uit op de witte kunststofplaat en kan zo in een expositieruimte hangen!

 


6. Verdeel je foto over drie wanddecoraties

Een originele manier om je foto te presenteren: zoek een mooie foto van je moeder en jou en verdeel dit beeld over drie foto’s. Met dit drieluik knip je een foto op in drie delen en plaats je deze delen over drie afzonderlijke wanddecoraties. Als je deze foto’s naast elkaar hangt, vormen ze gezamenlijk één beeld.

 


 

Heb jij nog een ander idee voor een originele moeder-dochter foto of familiefoto op wanddecoratie? We vinden het leuk als je dit met ons deelt en zo andere dochters inspireert voor hun moederdagcadeau!

Wil je meer inspiratie opdoen voor jouw foto? Bekijk alle wanddecoraties op de website of bekijk de infographic over hoe wanddecoraties in verschillende materialen uitkomen in verschillende interieurs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *