De leukste nieuwe fotoproducten!

De leukste nieuwe fotoproducten!

Wist je dat wij elke maand nieuwe fotoproducten toevoegen aan ons assortiment? Ook de afgelopen maanden hebben we weer heel veel leuke producten gemaakt, die jij allemaal kan personaliseren met een mooie foto, tekst of design. Lees snel verder en maak kennis met onze nieuwe fotoproducten!

Houten flesopener

fotoproducten: flesopener

Deze houten flesopener is nu al één van onze favoriete fotocadeaus! De opener heeft een handvat van beukenhout, waar je een mooie quote of een naam in kan laten graveren. Zo maak je er een uniek en persoonlijk cadeau van! Leuk als verjaardagscadeau, Vaderdagcadeau of gewoon zomaar.

Foto tegels

Lijkt het jou ook zo tof om een fotowand te maken met al jouw favoriete foto’s? Dat kan met onze nieuwe foto tegels! De populaire hexagon tegels hadden wij al in ons assortiment en daar hebben wij nu vierkante foto tegels en muurcirkels aan toegevoegd. Deze nieuwe foto tegels zijn gemaakt van forex en worden geleverd met een bijpassend montagesysteem. Met dit systeem bevestig je de tegels eenvoudig aan de muur; boren is hierbij niet nodig. Makkie! En extra handig: je kan de tegels tot wel vijf keer herschikken.

Baby geschenkset

De geboorte van een baby is altijd bijzonder. Daar hoort dan ook een bijzonder cadeau bij! Ben jij op zoek naar een origineel kraamcadeautje of geschenk voor een babyshower? Onze tip: de nieuwe baby geschenkset! Deze set bevat twee babyproducten die jij helemaal zelf kan kiezen! Combineer bijvoorbeeld een badcape en een rompertje met elkaar, of een rompertje en een slabbetje. Ga jij toch liever voor de combinatie badcape + slabbetje? Ook dat is een mogelijkheid! Dit unieke cadeau kan je personaliseren met een foto, een naam of een lieve tekst. En extra leuk: het cadeau wordt verpakt in een mooie geschenktas en is dus al helemaal klaar om te geven!

Bierglazen met tekst

Wij hadden al een aantal glazen in ons assortiment, zoals theeglazen, longdrinkglazen en wijnglazen. Bierglazen konden dan ook zeker niet uitblijven! Deze glazen bestel je per set van twee en kan je laten graveren met een mooie tekst, een datum of een quote. Proost!

Nieuwe cadeaupakketten

Wil jij iemand graag verrassen met een origineel en persoonlijk cadeau, bijvoorbeeld voor een bruiloft, jubileum of andere bijzondere gelegenheid? Dan zit je met onze Smart2Give cadeaupakketten altijd goed! De afgelopen maanden hebben we heel veel leuke nieuwe pakketten toegevoegd aan ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons Cadeaupakket BBQ, vol met lekkere barbecuekruiden, een salademix en gerookt olijfhout om het barbecuevlees heerlijk mee op smaak te brengen. In dit pakket zit een schort dat je kan personaliseren met een mooie foto of een stoere tekst.

Ook nieuw is ons Cadeaupakket Bad. Dit luxe pakket bevat badzeep, badzout, een natuurlijke scrubspons en een gepersonaliseerd make-uptasje. Een perfect cadeau voor iemand die wel een lekker wellness momentje verdiend heeft!

Voeg iets lekkers toe aan jouw fotoproducten!

Zoek jij een cadeau voor een echte zoetekauw? Voeg dan wat lekkers toe aan jouw cadeau! Sinds kort kan je bij jouw fotomok of magische mok de lekkerste stroopwafels of marshmallows bestellen. Zo maak jij jouw geschenk nog specialer – én lekkerder.

Drinkfles met bamboe dop

Wij zijn fan van onze nieuwe drinkfles met bamboe dop! Deze handige en mooie fles houdt drankjes maar liefst 24 uur koud en 12 uur warm. Je kan de fles personaliseren met jouw mooiste foto’s en de bamboe dop geeft de fles een stijlvolle look. Tip: met het stalen handvat kan je deze fles gemakkelijk aan je rugzak bevestigen. Ideaal voor onderweg!

Ronde vloermat

Wat is -ie leuk, deze nieuwe ronde vloermat! Een echte eyecatcher voor de babykamer, slaapkamer of badkamer. De mat is voorzien van anti-slip en gemaakt van zacht materiaal. Perfect als speelmat voor jouw baby!

Deel jouw fotoproducten met ons!

Heb jij een fotoproduct gemaakt dat je graag met ons wilt delen? Dat kan op Instagram via de hashtag #mysmartphoto. Wie weet zie jij jouw creatie dan binnenkort wel terug op onze blog, Instagram, Facebook of in onze nieuwsbrief!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *