Onze nieuwe producten

Onze nieuwe producten

Wist je dat we elke maand nieuwe producten toevoegen aan ons assortiment? Nu hebben we ook weer een aantal mooie, nieuwe producten die we graag aan jou presenteren.

1. Wijnkistje

Een goede fles wijn mag gegeven worden in een mooie verpakking. Een echte wijnliefhebber maak je hier zeker blij mee. De houten structuur van dit wijnkistje zorgt voor een authentieke en natuurlijke look. Geen gestuntel meer met inpakpapier en linten, met dit wijnkistje heb je een ware eyecatcher in handen.

Wijnkistje

2. Emaille mok

De lekkerste koffie of thee drink je nu uit deze super toffe emaille mok. Deze mok heeft een gave retro uitstraling en dankzij het stevige, maar toch lichte materiaal is deze emaille mok perfect voor een tripje naar de camping! Bedruk de mok met je leukste foto en geniet van een heerlijk drankje.

3. Drinkfles roestvrij staal

Een dagje zwemmen? Of lekker sporten in het park? Met onze drinkfles kun je overal je favoriete drankje mee naar toe nemen. Dankzij de lekvrije, dubbelwandige roestvrije stalen fles blijft jouw drankje tot 12 uur warm en zelfs tot 24 uur koud! De drinkfles is te bestellen in het grijs en in het wit.

Drinkfles roestvrij staal

4. Fotoboek met quotes

Ben je soms inspiratieloos op het gebied quotes en wil je toch een dierbare van je verrassen met een lief en persoonlijk boekje? Wij hebben dan nu de oplossing! Een van onze nieuwe producten is namelijk het fotoboekje met quotes. Het boekje bestaat uit 52 bladzijden met lieve woordjes en fotovakken die je kan vullen met mooie herinneringen. Ideaal om te geven als Moederdag- of Vaderdagcadeau!

Fotoboek met quotes

5. There is always time for tea

Een lekkere kop thee kan altijd. Ik drink het de hele dag door en ik kan mij geen ochtend herinneringen wanneer ik niet gestart ben met een kopje thee (uit mijn favoriete gepersonaliseerde mok 😉). Ook wanneer ik bezoek krijg, bied ik mijn visite standaard thee aan. En hoe leuk is het dan, dat ze zelf hun smaakje uit een mooie theedoos kunnen kiezen? Nieuw in ons assortiment is de houten theedoos die je kunt personaliseren met een mooie quote, een datum om te herinneren of een leuke woordspeling. De theedoos heeft 9 vakjes dus genoeg smaken om uit te kiezen😃.

Houten theedoos

6. Sneeuwbol met hartjes

Naast de klassieke sneeuwbol met sneeuwvlokken verkopen we nu ook de sneeuwbol gevuld met hartjes. Hoe schattig is die? En wat deze sneeuwbol nog leuker maakt is dat je zowel aan de voorkant als aan de achterkant een mooie foto of persoonlijke tekst kan kiezen! Een uniek en liefdevol cadeau om te geven tijdens =Moederdag, Vaderdag of zomaar aan jouw geliefde💕.

Sneeuwbol met hartjes

7. Zigzag kaartje

Een erg leuk, origineel en nieuw product is het Zigzag fotokaartje. Net even anders als een standaard kaartje en het voordeel van dit fotokaartje is dat je er extra veel herinneringen op kwijt kan. Een van onze klanten, Lieke Biemans, maakte super leuke Zigzag kaartjes om naar haar familie te versturen. Zijn ze niet geweldig leuk?

Zigzag kaartje
Bron: Lieke Biemans

8. Houten hanger

Ben je opzoek naar een trendy, houten maar ook persoonlijk cadeautje? Dan zit je bij ons helemaal goed. We hebben namelijk sinds kort de houten hanger in ons assortiment. Een echte blikvanger in jouw interieur! Je kunt ze tijdens Pasen aan de paastak hangen, tijdens Kerst in de kerstboom en gedurende de rest van het jaar bijvoorbeeld ophangen aan de muur of het prikbord.

Houten hanger

9. Foto op hexagon

De mogelijkheden zijn eindeloos met onze foto op hexagon. Een van onze nieuwe producten die jouw interieur een echte upgrade geeft! Kies zelf het aantal tegels en combineer jouw foto’s tot je dé muurdecoratie van je dromen hebt samengesteld. Of heb je leuke quotes in gedachten om op de aluminium tegels te zetten? Ook zonder magnetische wand hang jij jouw kunstwerk eenvoudig aan de muur. We leveren de foto op hexagon met afstandhouder zodat je makkelijk alle tegels op gelijk afstand kunt hangen! Daarnaast kun je de tegels altijd uitbreiden met nieuwe foto’s waardoor jouw creatie steeds dynamischer zal worden.

Foto op Hexagon

Welke van onze nieuwe producten ga jij bestellen?

We zijn super benieuwd welk van onze nieuwe producten jouw favoriet is! Deel het met ons door hieronder een reactie achter te laten of via onze social media, Facebook of Instagram, via #mysmartphoto.

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *