Retrofoto’s in een doosje, het leukste cadeau voor hem en haar!

Retrofoto’s in een doosje, het leukste cadeau voor hem en haar!

Ze zijn klein van formaat en staan garant voor eindeloze herinneringen. Ik heb het over ons nieuwste product: retrofoto’s in een doosje! Retrofoto’s zijn momenteel helemaal hip en trending. Ze zijn verkrijgbaar in leuke kleuren en prints en dat maakt het allemaal net wat leuker dan de standaard witte achtergrond die we gewend zijn. Retrofoto’s zijn daarnaast klein van formaat, waardoor ze handig mee te nemen zijn in het hippe bijhorende doosje. Met dit product kan je alle kanten op en ik vertel je er graag wat meer over in dit artikel!

Retrofoto’s in een doosje, het leukste cadeau voor hem en haar!

Ons nieuwste product: retrofoto’s in een doosje is een leuk cadeautje om te geven aan familie, vrienden en kennissen. Het perfecte cadeautje voor elk moment:

Als afscheidscadeau

Wanneer een goede vriend gaat emigreren, je collega een nieuwe baan heeft gevonden of wanneer de juf van je kinderen afscheid neemt van haar klas. Het blijft altijd een opgave om een afscheidscadeau te vinden voor de desbetreffende persoon. Vind je het niet leuk om altijd maar met een bloemetje, kaart of wat lekkers aan te komen? Dan zijn onze retrofoto’s in een hip doosje de oplossing voor jou! Verzamel de mooiste momenten van jullie samen en je hebt het perfecte afscheidscadeau voor hem of haar!

Als afscheidscadeautje

Een bijzondere verrassing

In verwachting van je eerste kindje? Gefeliciteerd! Dit bijzondere moment mag best op een speciale manier gevierd worden. Het aankondigen van jullie zwangerschap wil je natuurlijk goed aanpakken. Er zijn verschillende manieren waarop je dat kunt doen. Een leuke en creatieve manier om opa en oma te verrassen dat er een kleinkind op komst is, kan bijvoorbeeld met onze retrofoto’s in een doosje!

Idee:

Vertel opa en oma dat ze de foto’s vanaf het begin tot einde één voor één moeten afgaan. Je begint daarbij met leuke familiefoto’s van jullie samen, langzamerhand laat je dit overgaan in foto’s waarin subtiele hints verstopt zitten, zoals bijvoorbeeld ‘de handen op de buik foto’. Vervolgens eindig je bijvoorbeeld met leuke cliffhanger in de vorm van een echo. Voor opa en oma is het helemaal duidelijk dat er een kleinkind komt, maar wordt het een kleinzoon of een kleindochter? Die verrassing kan je mooi voor de volgende keer bewaren! 🙂

Een bijzondere verrassing

De foto’s zitten in een handig opbergdoosje waardoor ze het gemakkelijk met zich mee kunnen nemen. Wedden dat ze het trots met de rest van de wereld zullen delen? Op deze manier kan je natuurlijk ook andere leuke verrassingen aankondigen aan familie en vrienden.

Als vervanger van fotoboeken

Fotoboeken bestaan al jaren en ondanks de digitalisering blijven we doorgaan met het maken van fotoboeken. Je kan tenslotte eenvoudig online je fotoboek in elkaar zetten en bestellen. Wanneer je echter niet zo van de fotoboeken bent, kan je jouw foto’s ook op andere fotoproducten laten afdrukken. Van foto’s, fotocadeaus tot aan wanddecoratie, de keuze is reuze!

Met onze nieuwe product: retrofoto’s in een doosje, ga je mee met de trend van nu. Je kunt je foto’s er gemakkelijk bij pakken en ze net zo simpel weer opbergen. Het compacte formaat neemt niet veel ruimte in en ligt daardoor niet snel in de weg. Door het hippe en opvallende doosje vind jij jouw foto’s zonder gedoe en moeite terug! De retrofoto’s in het hippe opbergdoosje zijn net zo leuk als fotoboeken, maar dan anders. Je kunt het immers gebruiken als jaarboek en alle leuke foto’s van afgelopen jaar in te bewaren of om foto’s van leuke jubilea bij elkaar te verzamelen. Een keer wat anders is toch ook leuk?

Als vervanger van fotoboeken

Het perfecte cadeautje voor jezelf (en je interieur)

Naast het ideale cadeau voor hem en haar is dit natuurlijk ook een leuk cadeautje voor jezelf! Maak van je foto’s een blijvende herinnering en haal de sfeer in huis met retroprints! Met het handige opbergdoosje kan je altijd eenvoudig je foto’s tevoorschijn halen of weer opbergen. Het doosje is klein, maar door de hippe uitstraling ook opvallend. Je vindt het doosje daardoor gemakkelijk terug! Tip: Het nagenieten van je favoriete foto’s lukt natuurlijk nog beter als je ze verwerkt in je interieur. Dankzij het compacte formaat kan je ze overal in huis gemakkelijk ophangen en er leuke creaties mee maken.

Het perfecte cadeautje voor jezelf

Bestellen maar!

Het begint allemaal met het uitzoeken en bestellen van je foto’s. Op smartphoto.nl kan je kiezen uit twee soorten. Je kan namelijk kiezen uit 36 of 52 retrofoto’s in een doosje. Maar hé! Het is niet zomaar een doosje, maar een hip opbergdoosje! Je hebt de keuze uit drie verschillende designs: camera blauw, kruisjes roze of blauwe veren. Het perfecte cadeautje voor jou en je interieur of het leukste cadeau om te geven aan een ander! Kies de leukste foto’s van jullie mooiste momenten uit, plaats ze in de editor en pas ze aan naar wens. Wissel af met verschillende hippe achtergronden en kleuren. Ook kan je het nog leuker maken met een kort en krachtig tekstje erbij. Beschrijf het moment in één woord of zet de datum en plaats van het moment eronder zodat je altijd weet wanneer je dat bijzondere moment beleefd hebt. Nog één ding! Veel plezier met het maken van je fotoproduct!

Bestellen maar

Welk fotoproduct is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *