Leuke en betaalbare schoencadeaus voor het hele gezin!

Leuke en betaalbare schoencadeaus voor het hele gezin!

Hoera! Sinterklaas is weer bijna in het land. Een spannende tijd breekt aan voor de kinderen, maar voor de ouders zorgt deze periode vaak ook voor stres. Wat moeten we dit jaar toch eens kopen?

Vind jij het ook last en ben je nog op zoek naar betaalbare schoencadeaus voor het hele gezin? Ik help je graag op weg! In dit artikel hoop ik je te inspireren met vijf leuke schoencadeaus voor het hele gezin.

5 betaalbare schoencadeaus

Gepersonaliseerde (magische) mok

Haal op elk moment van de dag herinneringen op met een gepersonaliseerde mok. Bestel voor je kinderen bijvoorbeeld een mok met hun favoriete superheld. Voor een nog groter ‘wooow-effect’ van je kind zou je ook kunnen gaan voor een magische mok, waarbij hun superheld tevoorschijn komt zodra de mok warm wordt. Verwacht maar niet dat ze daarna nog ergens anders uit willen drinken! Voor je grote liefde zou je kunnen kiezen voor een bijzondere foto van jullie tweeën of een lief tekstje dat ineens tevoorschijn komt wanneer hij/zij warm water in de mok giet. Natuurlijk mag je met Sinterklaas ook jezelf niet vergeten! Met een inspirerende of motiverende quote op je eigen mok, kan jij de hele wereld aan! Een gepersonaliseerde mok is een bijzonder en uniek cadeau dat gegarandeerd in de smaak zal vallen bij het hele gezin!

Magische mok

Kaartspellen

Nu de feestdagen eraan komen, betekent dat vaak dat we meer tijd met ‘het gezin’ doorbrengen. Neem daar de tijd voor en maak een avondje vrij om wat gezelligs met elkaar te doen. Tip: Plan bijvoorbeeld een spelletjesavond in met je gezin. Of je nu jong of oud bent, iedereen vindt het wel leuk om af en toe een kaartspel te spelen. Met een pakje gepersonaliseerde speelkaarten, maak je het spel nog leuker! Als volwassenen onder elkaar kan je natuurlijk gezellig een potje gaan pesten, klaverjassen, hartenjagen of jokeren. Voorzie de speelkaarten van een leuk gepersonaliseerde achterkant of geniet tijdens het kaarten van jouw mooiste momenten die verwerkt zitten in de symbolen op de kaarten. De kinderen kunnen zich daarnaast heerlijk vermaken met een potje uno, kwartet, domino of vier-op-een-rij.

Speelkaarten

Een gepersonaliseerde portemonnee

Vanaf nu hoeft mama of oma niet meer een stapel pasfoto’s van haar (klein)kinderen in de portemonnee te bewaren. Met een gepersonaliseerde portomonnee, staan je favoriete foto’s afgedrukt op jouw portemonnee. Hoe cool is dat? Een unieke portemonnee die alleen bij jou past en hoort! Andere mensen zullen vast en zeker vragen waar jij die gave portemonnee hebt gekocht! Met onze grote portemonnee heb je voldoende plek voor als je creditkaarten en geld. Voor papa of opa heb je ook de kleine zak portemonnee. Met een gepersonaliseerde portemonnee van hun (klein)kinderen, zullen opa en papa zeker lopen pronken bij hun collega’s en vrienden! Ook voor de kinderen is een gepersonaliseerde portemonnee een leuk cadeautje. Met hun favoriete superheld, leuke vakantiefoto of andere (stripfiguren) zullen ze met hun portemonnee maar al te graag dingetjes willen kopen, om hun portemonnee vervolgens met trots aan de caissière te kunnen laten zien.

Portemonnee

Spaarpot

Sparen was nog nooit zo leuk, als nu. Verras je kind(eren) op een gepersonaliseerde spaarpot. Leer ze de waarde van geld kennen en leer ze om te sparen. Laat je kinderen bijvoorbeeld een leuke tekening maken en verras ze met Sinterklaas op een gepersonaliseerde spaarpot met hun eigen tekening erop! Een leuk tekstje of een leuke foto maken het sparen nog persoonlijker en leuker!

Spaarpot

Memo spel

Op zoek naar een speciaal schoencadeautje voor de kids? Sla twee vliegen in één klap met een gepersonaliseerd memo spel. Een memo spel is een hartstikke leuk en leerzaam spel voor de allerjongsten.  Je maakt het spel zelf extra leerzaam voor de kinderen door ze te vragen wat ze op de memokaarten afgebeeld zien. Kies bijvoorbeeld voor leuke foto’s die je gemaakt hebt in de dierentuin en vraag de kinderen naar welk dier ze op zoek zijn. Kinderen zijn dol op mooie plaatjes, dus wanneer je voor mooie vakantiekiekjes kiest zullen ze verbaasd roepen dat ze zichzelf, papa of mama zien.

Welke schoencadeaus zouden bij jouw kind in de smaak vallen?

Cindy is Content Manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze veelvuldig te vinden in de sporthal of in het voetbalstadion. Ook reizen is een grote hobby! Cindy geeft je tips en ideeën om onze producten op een creatieve manier te gebruiken en diverse bijzondere dagen nog leuker te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.