Schoencadeautjes, leuk en betaalbaar!

Schoencadeautjes, leuk en betaalbaar!

Jaa, het is bijna zover! De gezelligste tijd van het jaar komt eraan. Zaterdag 14 november zal Sinterklaas ons land binnenvaren. De tijd van gezelligheid, spanning, warme chocolademelk en pepernoten komt er weer aan. De meeste kindjes mogen de zaterdag dat de Sint ons land binnenvaart ook gelijk hun schoen zetten. Leuk! Voor de kindjes is het zetten van de schoen ontzettend spannend. En voor de ouders is het een leuke periode, maar het is ook lastig, want wat zijn nou leuke schoencadeautjes? Wij helpen je graag een eindje op weg.
Sinterklaas schoencadeaus

Met natte haartjes, een schone pyjama en vol zenuwen zitten de kindjes voor de open haard. “Sinterklaas kapoentje, gooi wat in m’n schoentje, gooi wat in m’n laarsje, dank U Sinterklaasje!” Vol enthousiasme zingen de kids een tikkie gespannen hun liedjes voor Sinterklaas, nog snel een wortel voor Ozosnel in de schoen en dan is het toch echt tijd om het bed in te kruipen. De volgende ochtend worden alle kinderen natuurlijk véél te vroeg wakker, want oh, wat is het toch spannend! Zullen Sinterklaas en de pieten langs zijn geweest? En zit er een cadeautje in het schoentje?

1. Een uniek voorleesboekje voor de kleintjes
Schoencadeau voorleesboekjes

Dit gepersonaliseerde voorleesboekje is een tof schoencadeautje voor de kleinsten onder ons. Deze boekjes zijn verkrijgbaar in 3 varianten voor jongens en meisjes. In deze boekjes speelt je zoon of dochter de hoofdrol, hoe gaaf is dat!

2. Snoepgoed, de meest gevraagde schoencadeautjes

Schoencadeautjes snoep

Wat zou Sinterklaas zijn zonder het heerlijke snoepgoed? Ik snap dat in deze tijd te veel snoep en suikers niet goed zijn. Maar hoe leuk is het om een chocoladeletter in de schoen te krijgen? Of wat dacht je van wat losse pepernoten rondom je schoen die Piet in huis gestrooid heeft? Dat is toch de magie van Sinterklaas, vandaar dat dit soort schoencadeautjes ook hoog op het verlanglijstje van kinderen blijft staan.

3. Sleutelhanger

schoencadeautjes sleutelhanger

Is jouw kind altijd op zoek naar zijn of haar fietsensleutel? Ligt het fietsensleuteltje altijd onderin de tas? Met deze toffe gepersonaliseerde sleutelhanger vind je in iedere overvolle schooltas gemakkelijk je fietsensleuteltje terug! Laat een leuke foto van de favoriete voetballer van jouw zoontje afdrukken op de sleutelhanger of ga voor die gave meidengroep waar je dochtertje zo dol op is.

4. Een eigen mok!

gepersonaliseerde mok

Voor de iets oudere kinderen is een eigen mok ontzettend leuk om cadeau te geven! Kies een te gekke foto van de afgelopen zomer of maak een mok met de favoriete superhelden! Of wat dacht je er van om een mok te maken met eigen foto’s en deze te combineren met een foto van een pony? Met een eigen mok wordt thee drinken met het hele gezin pas écht leuk.

5. Oefenen met woordjes op je eigen memoblok!

schoencadeautjes memoblok

Is jouw kindje de letters en woorden aan het ontdekken? Dan is dit memoblok een goed cadeau! Ideaal om te oefenen met woordjes of om prachtige gedichtjes en verhalen in te schrijven. Wat het notitieblokje extra bijzonder maakt is dat het gepersonaliseerd is. Je kan dus de leukste foto of quote toevoegen, voeg bijvoorbeeld een leuke foto toe die te maken heeft met taal of geef die fanatieke voetbalfan een memoblok met een foto van zijn favoriete voetbalclub.

Staat jouw perfecte schoencadeautje er niet tussen? Meer inspiratie vind je op onze website.
Of heb jij zelf nog andere leuk ideeën? Laat dan gerust een reactie achter.

Cindy is Content Manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze veelvuldig te vinden in de sporthal of in het voetbalstadion. Ook reizen is een grote hobby! Cindy geeft je tips en ideeën om onze producten op een creatieve manier te gebruiken en diverse bijzondere dagen nog leuker te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.