Meerdere fotoboeken bestellen

Meerdere fotoboeken bestellen

Hou jij je herinneringen voor jezelf of deel je ze graag met anderen? In een fotoboek verzamel je persoonlijke foto’s van de meest dierbare momenten in je leven. De meeste mensen denken er niet aan, maar het is ontzettend leuk om je fotoboek te delen met vrienden en familie. In het foto bewerkingsprogramma en met je Mijn smartphoto account is het mogelijk om meerdere fotoboeken tegelijk te bestellen, zodat je een fotoboek kunt weggeven. Direct of later.

Mijn projecten

Twee identieke fotoboeken bestellen

Als je een tweede fotoboek wil bestellen, is het niet nodig om het hele fotoboek opnieuw samen te stellen. Als je meerdere identieke fotoboeken wil bestellen, verander je bij het afrekenen het aantal fotoalbums van 1 naar het aantal dat je wil bestellen. Bedenk je pas later dat je een extra uitgave van je fotoboek wil ontvangen? Je fotoboek bestel je gemakkelijk bij door op je Mijn smartphoto account naar Projecten te gaan. Selecteer het juiste fotoboeken project en Kopieer het project. Je gehele fotoboek wordt getoond in het bewerkingsprogramma.

Een aangepaste versie van je fotoboek bestellen

Je bent natuurlijk niet verplicht om een identiek fotoboek bij te bestellen. Rechts in het bewerkingsprogramma selecteer je eventueel afwijkende opties voor het tweede album. Handig als je bijvoorbeeld een kleinere (of grotere) versie van je fotoboek aan iemand wil geven. Of als je een versie van je album wil bestellen met een luxere kaft of papiersoort. Binnen een handomdraai bestel je meerder fotoboeken. Begin direct!

BestelNu


10 redenen voor meerdere fotoboeken

Misschien denk je er niet direct aan om meerdere fotoboeken te bestellen, maar er zijn verschillende redenen om je album weg te geven. Je weet nu hoe het moet, maar wanneer maak je meerdere fotoboeken? Klanten brengen ons altijd op goede ideeën, dus we hebben hun ideeën hieronder op een rij gezet.

Reis fotoboek
1. Vakantie fotoboek voor je reisgezelschap

Mooie herinneringen maak je meestal samen, dus hou ze niet voor jezelf. Leg je vakantie vast en deel de leukste foto’s met je reisgezelschap. Zo ga je voor een kort moment weer even terug naar dat strand waar jullie het samen zo leuk hadden.

2. Een jaarboek voor je vereniging
Wie zat er ook alweer op welk jaar bij de vereniging? In een jaarboek worden alle leden van de vereniging met een foto en een klein persoonlijk verhaaltje getoond. Maak het jaarboek en druk deze af voor alle leden van de vereniging.

Baby fotoalbum
3. Een babyalbum voor grootouders

Er is niets zo bijzonder als de geboorte van je kindje. Niet alleen voor de kersverse ouders is dit bijzonder, maar ook voor de nieuwbakken grootouders is het een speciaal moment. Maak na een jaar een babyalbum met de mooiste momenten tot nu toe. Deel dit bijzondere boekje gemakkelijk met de gloednieuwe grootouders.

4. Een schooljaar in een fotoalbum
Vooral voor de laatste klas van de basisschool is het leuk om als leraar een fotoboek te maken over de klas. De musical, de CITO toets en andere bijzondere momenten zet je op een rij. Laat het overzicht van groep 8 voor iedereen in de klas afdrukken. Zo krijgen de leerlingen allemaal de kans om later terug te bladeren in het laatste jaar van de basisschool.

Liefde fotoboek
5. Het jaar met je geliefde in een jaarboekje

Als je verliefd bent is alles leuk. Breng de avonturen met je geliefde in beeld met een prachtig fotoboekje van het afgelopen jaar. Druk er twee af en deel je belevenissen met je bijvoorbeeld jullie beide ouders.

6. Jouw sportjaar in een fotoboek
De competitie en bekerwedstrijden in beeld, foto’s van het afsluitingsweekendje en andere hoogtepunten van dit seizoen. Zet alle mooie sportmomenten op een rij in een leuk fotoboek en deel het met je teamgenoten!

Huwelijk fotoboek
7. Fotoboek van je bruiloft voor de getuigen

Voor het nageslacht maak je voor jezelf een prachtig fotoboek met de mooiste herinneringen aan je bruiloft. Maak voor iedereen die heeft bijgedragen aan je bruiloft ook een klein foto overzicht van de prachtige dag. Denk aan de getuigen, de ceremoniemeester en anderen die de dag tot iets onvergetelijks hebben gemaakt.

8. Een fotoboek voor de hele familie
De familiedag, de familiebarbecue of die gezellige verjaardag van je familielid. Verzamel foto’s van de hele familie in een leuk familieoverzicht met de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Deel het fotoboek met je familieleden en zorg dat ieder familielid een exemplaar ontvangt.

Kook fotoboek
9. Jouw eigen fotoboek met recepten
Grootmoeders appeltaart, ouderwets draadjesvlees zoals je moeder het altijd maakte en het klassieke mosselrecept van je tante. Verzamel heerlijke recepten op een creatieve manier in een fotoboek. Deel het fotoboek met de hele familie zodat de familierecepten voor altijd bewaard blijven.

Portfolio fotoboek fotograaf
10. Portfolio samenstellen in een fotoboek voor fotografen.
Als fotograaf heb je natuurlijk genoeg foto’s om te gebruiken voor je fotoboek. Stel een portfolio fotoboek samen met een overzicht van jouw mooiste foto’s. Druk dit fotoboek meerdere keren af, zodat je altijd een exemplaar weg kan geven of uit kunt lenen aan geïnteresseerden.

Welke reden je ook kiest om meerdere fotoboeken tegelijk te bestellen, het begint altijd met het samenstellen van de mooiste foto’s voor in je fotoboek. Bekijk andere tips in Fotoboek maken voor dummies 1, 2 en 3. Heb jij een andere mooie reden om meerdere fotoboeken te bestellen? Laat het ons weten!

Heb je inspiratie opgedaan voor een prachtig fotoboek? Begin direct met het vullen van jouw fotoboek!

BestelNu

 

 

3 comments

  • wat ook een reden is, om foto’s van je kinderen voor jezelf te houden, en voor je kinderen een boek te bestellen die ze mee krijgen als ze uit huis gaan. zelf merk ik nu ik kleine kinderen heb, dat mijn ouders de foto boeken thuis hebben, en ik dus ze wel mag lenen, maar ik heb mijn eigen jeugdfoto’s niet standaard hier thuis liggen om eens aan mijn kinderen te laten zien. dus ik maak nu vaak een fotoboek van 1 jaar voor ons zelf, en een voor elk kind, met daarin de vakanties, hun verjaardagsfeestjes enz. dit is altijd wel een duur grapje…ik heb 3 boeken in 1 keer…een grote volle van het hele jaar van ons, eentje voor onze dochter, met vooral zij in de hoofdrol (verjaardag-zwemdiploma-school-sport) en een voor mijn zoontje. dus ik kan ook niet echt 3 dezelfde bestellen. misschien hier tips voor??

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.