Voor welk type vader zoek jij een vaderdagcadeau?

Voor welk type vader zoek jij een vaderdagcadeau?

Welk type vader heb jij? Elke Supervader verdient het om in het zonnetje gezet te worden tijdens Vaderdag. Waar doe je hem het meest een plezier mee? Hieronder staat per ‘type’ vader, welk cadeau hij het leukste vindt. Vind inspiratie en maak zelf een uniek en persoonlijk cadeau voor een onvergetelijke Vaderdag!

1. Het luxepaard

Sommige vaders houden nou eenmaal van groots en meeslepend. Kom hem tegemoet door zijn mooiste foto af te drukken op een exclusieve wanddecoratie! Beeld bijvoorbeeld zijn mooiste golfswing, een geweldig voetbalmoment, of een prachtige vakantiefoto in het groot af. Kies hierbij exclusief materiaal als plexiglas of een van de andere materialen.

Button

 


2. De biergek

Er bestaan ook vaders die flink van het leven genieten en die wel van een biertje houden. Voor deze vader ontwerp je zelf bierviltjes met zijn favoriete afbeeldingen. Als er vrienden en familie over de vloer komen, maakt je vader goede sier bij andere bierdrinkers met zijn persoonlijke bierviltjes.


3. De boekenwurm

De belezen vader is niet uit zijn boek weg te slaan. Om zijn boek toch meer weg te laten leggen, maak je een persoonlijke boekenlegger. Bij elke keer dat hij een goed boek leest denkt hij aan jou bij het gebruik van zijn boekenlegger.


4. De koffiegek

De echte koffieliefhebber drinkt zijn koffie uit een robuuste mok met eigen opdruk. Voor thuisgebruik of om mee te koop te lopen op de werkvloer. Een cadeau waar als hij koffieliefhebber veel plezier van heeft! Maak het af met bijpassende onderzetters met hetzelfde of een afwijkend design.

Button

 


5. De tech-freak

Als echte gadget fan beschikt hij vast over een iPad, een iPhone, een Samsung smartphone of een laptop. Verfraai zijn dierbare gadgets met een persoonlijk design. Voor een iPad ontwerp je een persoonlijke hardcase en voor de iPhone of Samsumg smartphones ontwerp je verschillende soorten telefoonhoesjes.


6. De familieman

Voor sommige vaders staat hun gezin altijd op nummer 1. Zorg voor een persoonlijk cadeau in de vorm van jullie mooiste familiefoto voor aan de muur. Kies bijvoorbeeld voor de warme uitstraling van canvas of de prachtige kleuren op forex of een stijlvolle zwart wit foto op aluminium. Je vindt hier meer informatie over de eigenschappen van diverse materialen wanddecoratie.

Button

 


7. De work-a-holic

Voor de vader die dag en nacht aan het werk is, bestaat ook een passend cadeau. Personaliseer je muismat met een afbeelding naar keuze. Print bijvoorbeeld een foto van het gezin op de muismat om hem over te halen meer thuis te zijn 😉

Button

 


 

8. De creatieve fotofreak

Stickers, magneten, losse foto’s, tegeltjes. De creatieve fotofreak heeft zijn herinneringen het liefst dicht om zich heen in zijn interieur. De leukste losse foto’s in fotolijstjes, de mooiste momenten op magneten voor op de koelkast, leuke stickers met eigen ontwerp of een tegeltje met een dat ene prachtige moment of die ene spreuk in het toilet. Met de creatieve fotofreak-vader kun je alle kanten op!

Button

 


9. De vader met een bijzonder jaar

Is het een bijzonder en emotioneel jaar geweest voor je vader of voor het hele gezin? Maak je vaderdagcadeau extra speciaal en persoonlijk door een fotoboek met de belangrijkste momenten van het afgelopen jaar samen te stellen. Gebruik diverse pagina indelingen om van je fotoboek een prachtig geheel te maken.

Button

 


Zorg voor een passend en persoonlijk cadeau voor je vader deze Vaderdag. Kom erachter voor welk type vader jij een cadeau zoekt en bepaal welk cadeau geschikt voor hem is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *