Veranderingen in 2018, fris het nieuwe jaar in!

Veranderingen in 2018, fris het nieuwe jaar in!

Jaa, het is zover, we zitten nu officieel in 2018! Dus als allereerste wil ik iedereen een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Ik hoop dat iedereen de feestdagen goed is doorgekomen. Tijd voor een nieuw jaar, tijd voor een frisse start. Maar hoe doe je dat? Ik geef je een aantal tips voor een paar kleine veranderingen in 2018.

Veranderingen in 2018

Moet alles dit jaar op de schop? Nee, natuurlijk niet! Maar het is wél erg lekker om het jaar goed te beginnen. Dus bedenk een aantal kleine dingetjes die je zou willen verbeteren en hoe je voor jezelf het jaar dus beter zou kunnen beginnen. Hieronder vind je mijn tips, die passen bij de dingen die ik zou willen veranderen aan het begin van het nieuwe jaar.

Een kleine verandering, een groot resultaat

Canvas aan de muur
Na alle feestdagen is het tijd om de kerstboom en de kerstversiering op te ruimen. Het voelt altijd zo lekker als alles weer is opgeruimd. Voor mij is het begin van het nieuwe jaar ook het startsein om alles nog eens heel goed schoon te maken. Heerlijk, zo’n fris huis! En als we toch bezig zijn. Hoe leuk is het om je inrichting te veranderen? Dit hoeft echt niet gelijk met nieuwe meubels. Dit kan ook door alles eens op een andere plek neer te zetten. Wat dacht je er van om je eethoek en zithoek eens helemaal om te draaien? Heb je al jaren een groot schilderij achter de bank hangen? Haal het schilderij eens weg, laat een mooie familiefoto afdrukken op canvas en hang deze op die plek. Een hele subtiele verandering met een groot resultaat. Wil je echt een WOW-effect? Dan is het ook leuk om 1 muur een hele andere kleur te geven. Het verven van muren zijn iets grotere veranderingen in 2018, maar met een wel heel gaaf resultaat. Als dat geen frisse start van het nieuwe jaar is…

Ga geordend het nieuwe jaar in!

huis opruimen januari
Een nieuw jaar wil je graag met een schone lei beginnen. Het is daarom ook belangrijk dat je rust in je hoofd creëert. Zelf doe ik dit door dingen op te ruimen, spulletjes weg te gooien die ik niet nodig heb, maar ook door duidelijk voor mezelf dingen op te schrijven. Zelf doe ik dit graag in een agenda, zodat ik precies weet wat ik wanneer moet doen.
veranderingen in 2018, huis opruimen

Doe iets met je foto’s van 2017

veranderingen in 2018, fotoboek maken
We zitten inmiddels in 2018, maar ik kijk toch graag nog even terug op 2017… Al die mooie momenten. Wow, die reis door Thailand dit jaar was voor mij een absoluut hoogtepunt. Ook de stedentrips die ik dit jaar heb gemaakt staan hoog in het ‘Wow, wat was het gaaf’ lijstje. Uiteraard heb ik hier ook ontzettend veel gave foto’s gemaakt. Maar heel eerlijk. Ik heb er nog niets meegedaan. Geen tijd, geen zin, geen… Ehm. Tijd om geen excuses meer te verzinnen en gewoon aan de slag te gaan! Ik denk dat ik een mooi fotoboek XL ga maken en deze ga combineren met mooie verhalen (ik heb namelijk een dagboek van iedere dag tijdens mijn vakantie in Thailand bijgehouden) en de tickets die ik nog heb van deze reis. Zodat ik later gemakkelijk terug kan kijken op dit voor mij bijzondere moment van 2017.

Maak een hoekje voor jezelf!

veranderingen in 2018
Tijd voor jezelf nemen is erg belangrijk, maak daarom in huis een speciaal hoekje voor jezelf. Koop of maak een klein bureautje, zet deze tegen de wand aan de muur en decoreer deze zoals jij wil! Hang mooie foto’s in meerdere lijstjes aan de muur. Of ga voor leuke quotes. Of koop een kaartenrekje waar je alle foto’s en bijzondere momenten in kan zetten. Zo wordt dit echt jouw plekje waar jij even kan werken of je even terug kan trekken.

Cindy is Content Manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze veelvuldig te vinden in de sporthal of in het voetbalstadion. Ook reizen is een grote hobby! Cindy geeft je tips en ideeën om onze producten op een creatieve manier te gebruiken en diverse bijzondere dagen nog leuker te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.