Warme foto’s voor een warm interieur

Warme foto’s voor een warm interieur

De herfst is aangebroken. De tijd van verandering en de tijd van prachtige warme kleuren. Zowel buiten in de natuur als binnen in je interieur is het tijd om te veranderen. Zorg voor warme foto’s in je interieur en maak van je huis een knus thuis.

Canvas met warme zomerherinneringen
Veel mensen houden niet van de herfst en denken liever terug aan de zomer. Gebruik de foto’s uit de zomer om jezelf in huis te omringen met warme herinneringen. Bedenk bijvoorbeeld wat een prachtige afbeelding van een zonsondergang met je interieur doet. Druk de zomerherinneringen af op canvas, het materiaal met een warm en levendig effect.

Sepia effect voor warme plaatjes
De volle kleur sepia is een mix van geel en bruin die je foto een warm, authentiek en traditioneel gevoel meegeeft. In het foto bewerkingsprogramma tover je elke afbeelding om tot een warme en sfeervolle afbeelding voor aan de muur. Lees hier meer over het maken van een prachtig sepia fotoschilderij op plexiglas. Meer inspiratie over het maken van foto’s met een sepia effect, vind je hier.

Een gouden gloed op je foto
Fotograferen heeft veel te maken met het vinden van het juiste moment. Het licht van de zon is van grote invloed op de sfeer van je foto. In de wereld van de fotografie is “het gouden uur” een belangrijk begrip. Fotograferen tijdens het gouden zorgt voor een speciale, unieke gloed op je foto’s. Deze warme gouden gloed geeft een gemoedelijke en knusse sfeer in huis.

Herfstplaatje
In de herfst vind je de mooiste kleuren in de natuur. Ga bijvoorbeeld een dagje naar het bos en leg de veranderingen in de natuur vast. De mooie kleuren van de bomen, de vallende bladeren of de paddenstoelen en kastanjes in het bos leveren prachtige plaatjes op. En als je in de vroege ochtend gaat schiet je helemaal unieke foto’s van bijvoorbeeld de dauw op de bladeren en de spinnenwebben in de bomen.

Ga aan de slag met het fotograferen van persoonlijke en warme plaatjes voor een knusse en gemoedelijke herfstsfeer in huis. Ontdek nu welke wanddecoratie het beste bij je interieur past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.