Ik hou van je fotoboek

Samen maken we het onvergetelijk

Ik hou van je. Het zijn vier prachtige woorden die veel impact maken op je leven. Je kunt ze zeggen tegen je geliefde, je ouders, maar ook tegen je grootouders, broer of zus of beste vriend(in). Maar waarom zou je de woorden alleen maar uitspreken, als je ze ook kunt laten zien. Door middel van een liefdevol en zeer bijzonder 'ik hou van je'-fotoboek natuurlijk. Want als je veel van iemand houdt, dan heb je beslist ook veel mooie momenten samen op de gevoelige plaat vastgelegd.

Hartjes en gedichtjes

Een fotoboek met het thema ‘ik hou van je’ kan je op diverse manieren vormgeven. Zo kun je natuurlijk symbolen van de liefde op de pagina’s plaatsen. Denk hierbij aan hartjes en kleine cupido’s. In de uitgebreide database met clipart vind je altijd wat je zoekt. Daarnaast voorzie je iedere pagina natuurlijk van een liefdevol behangetje. Rood of roze bijvoorbeeld, met hartjes of andere afbeeldingen die je helemaal bij jezelf, je geliefde en natuurlijk de foto’s van jullie twee passen. Maak het romantisch met kaarsen, of vrolijk het op met een grasveldje op de achtergrond bij die foto van die romantische tentvakantie. De pagina’s kun je verder nog versieren met lieve gedichtjes, scans van briefjes die jullie aan elkaar hebben geschreven en natuurlijk die vier woorden: ‘ik hou van je’.

Voor in je binnenzak

Een 'ik hou van je'-fotoboekje kun je op verschillende formaten maken. Maar het is natuurlijk het mooiste wanneer je geliefde dit boekje op het hart kan dragen, zoals in de binnenzak van een jasje of in de tas. Kies dan eens voor een klein formaat, zoals het liggende boekje van 10x15 (S). Dit pocketformaat is ook perfect om ongezien als cadeautje in de werktas te laten glijden. Bovendien mogen de foto’s wat kleiner zijn wanneer je het album op een klein formaat afdrukt. Ideaal voor al die kiekjes die je met je mobiele telefoon hebt gemaakt.

Met een klik nabesteld

Wil je van het 'ik hou van je'-fotoboek toch een groter formaat bij bestellen om deze bij je fotoboeken in de kast te plaatsen? Geen probleem. Het door jou ontworpen boekje wordt namelijk bewaard in je Mijn Webprint-profiel onder ‘projecten’. Hier vind je al je vorige ontwerpprojecten en bestel je deze gemakkelijk na. Bovendien kun je ieder fotoboek ook in een ander formaat bestellen, zonder dat je het boek helemaal opnieuw hoeft te maken. Zo bestel je het 'ik hou van je'-fotoboek eenvoudig meerdere malen.

Zeg het met foto’s

Liefde is… mooie herinneringen met elkaar delen. Keer op keer. Daarom zegt niets beter 'ik hou van je’ dan een persoonlijk, uniek fotoboekje waarin al die mooie herinneringen van jullie samen zijn gebundeld tot de ultieme liefdesverklaring. Ontzettend leuk om te maken en prachtig om weg te geven.