Stamboomboek

Samen maken we het onvergetelijk

Iedereen heeft ze wel: die prachtige ouderwetse zwart-witfoto’s van opa’s, oma’s of je ouders. Ze worden liefdevol bewaard in een tinnen blik van vroeger of zijn al eens ingeplakt in een oud fotoboek. Helaas hebben deze foto’s niet het eeuwige leven en daarom scan je ze natuurlijk in, om te bewaren op je computer. En dan… Dan maak je er natuurlijk een bijzonder stamboomboek van. Een stamboomboek is niet zomaar een fotoboek; het is een fotoboek waarin je de familiegeschiedenis tot leven brengt en bewaart voor toekomstige generaties. Zo kan iedereen lang nagenieten van oude, maar ook nieuwe generaties van je familie.

Ouderwets uiterlijk

Een stamboomboek mag een beetje een oude uitstraling hebben. Het gaat immers om de geschiedenis van je familie. De oude charme van je foto’s kun je tijdens het maken van je fotoboek helemaal accentueren door gebruik te maken van clipart van oud uitziende lijstjes. Geef iedere bladzijde een bijzondere achtergrond in sepia of zwart-wittinten. En vul natuurlijk de stamboom in het boek in met pasfoto’s van al je familieleden. Met bijzondere tekstkaders geheel in de stijl van dit themafotoboek kun je foto’s een mooi onderschrift meegeven. Zoals een (geboorte)datum, de namen van de mensen op de foto’s of de gebeurtenis die deze foto mogelijk maakte.

De perfecte kwaliteit

Een stamboomboek mag best een groot formaat hebben, zodat je de details van oude foto’s of documenten goed kunt bekijken. Het is daarvoor wel belangrijk dat je de oude foto’s op een hoge kwaliteit scant naar de computer. Scan de foto’s op 600 dpi, dan zijn ze qua formaat wel groot, maar wanneer je ze voor je stamboomboek gebruikt, dan zal je zien hoe mooi het wordt. Het zijn immers delicate foto’s die je voor het nageslacht optimaal wilt bewaren. Voor het stamboomboek is het aan te raden om een ouderwets uitziende kaft te kiezen, maar je kunt natuurlijk ook een foto in een ouderwets lijstje op de voorkant plaatsen. Oude foto’s komen het beste tot hun recht op licht glanzend fotopapier.

Gemakkelijk na te bestellen voor de hele familie

Die dierbare momenten van vroeger vormen samen je rijke familiegeschiedenis. Natuurlijk wil je zo'n mooi boek zelf in de kast zetten om vaak te pakken en met je gezin door te bladeren. Maar het is ook een prachtig cadeau voor je ouders bijvoorbeeld. Gelukkig is ieder fotoboek dat je maakt bij Webprint eenvoudig na te bestellen. Na het maken van het stamboomboek slaat Webprint je fotoboek namelijk op in je persoonlijke profiel. Onder je projecten vind je alle fotoboeken die je hebt gemaakt. Zo kun je deze makkelijk nabestellen, maar ook nog in een ander formaat gieten. Handig als je later voor je familieleden ook zo'n prachtig stamboomboek wilt nabestellen.

Bijzonder fotoboek

Het stamboomboek is een bijzonder fotoboek waarmee je al die echte, oude zwart-wit- en sepiafoto’s zal koesteren voor jezelf, je gezin en misschien wel later je kleinkinderen. Op een unieke manier verzamel je zo de familiegeschiedenis van je grootouders, ooms en tantes, ouders en jezelf. Want het stamboomboek is niet compleet, zonder een foto van jou en je kinderen. Waar wacht je nog op? Verzamel al die oude foto’s en breng ze samen in een bijzonder fotoboek met Webprint.