Vakantiealbum

Samen maken we het onvergetelijk

Bewaar je mooiste vakantiefoto’s in een vakantiealbum. Upload je foto's en maak online heel eenvoudig een prachtig fotoalbum om je herinneringen in te bewaren.

Een prachtig vakantieboek

Je vakantie is een moment in het jaar waar je lang naar uitkijkt en een moment dat je je wilt blijven herinneren. Kijk terug op je vakantie door je foto’s vast te leggen in een schitterend fotoboek. Zo maak je zelf het mooiste souvenir van je vakantie.

Fotoserie van New York

Petra en Erik uit Leeuwarden: “Van de plaatjes kenden we New York al. Nu we er zelf zijn geweest hebben we onze eigen fotoserie samengesteld en gebundeld in een prachtig fotoboek. We zijn zeer tevreden over het fotoboek, de foto’s van de skyline van New York komen prachtig uit. Regelmatig bladeren we terug door onze vakantie en genieten opnieuw van die geweldige stad”!

Wereldreis delen met familie

Lydia en Gerard uit Utrecht: “Samen met mijn man heb ik vorig jaar een wereldreis gemaakt. We hebben talloze prachtige foto’s gemaakt van de mooiste plekjes op aarde. Om familie en vrienden een indruk te geven van de natuur en cultuur die we hebben gezien, hebben we de mooiste foto’s verzameld in een fotoboek. Zo kunnen we onze reis ook met anderen delen”.

Vlakliggend fotoboek

Laat je vakantiefoto's het mooist uitkomen op fotopapier. Je foto's worden dan geprint op topkwaliteit Fuji fotopapier. De pagina’s zijn te voorzien van een hoogglans effect. Met een hoogglans afwerking komen kleuren nog beter uit en stralen je foto’s. Door de bindmethode die we gebruiken voor het fotoboek blijven de pagina’s in het fotoboek plat liggen. Je mooiste vakantiefoto’s zijn hierdoor over de gehele breedte zichtbaar. Dit zorgt voor de beste beleving van je foto.

Je mooiste foto's in een topkwaliteit fotoboek

Je hebt veel mogelijkheden bij het opmaken van je eigen vakantieboek. Je kunt alle kanten op met de grootte van de foto’s, het toevoegen van teksten of het integreren van achtergronden in je fotoboek.

Als je een fotoboek bestelt, kan je helemaal gratis de kaft van je fotoboek ontwerpen! Je hebt de keuze uit een standaard harde kaft of, voor een luxere uitstraling, een harde kaft. Bestel en ontwerp nu je vakantieboek om de mooiste momenten van je reis te bewaren. Het fotoboek is te bestellen in drie formaten, 20x20 cm, 30x20 cm en 30x30 cm, vanaf € 21,95..