Vierkant fotoboek maken

Samen maken we het onvergetelijk

Je foto’s komen groots over in een vierkant fotoboek. We hebben twee afmetingen in vierkant formaat: L en XL. Deze formaten bieden voor allerlei soorten foto’s een geschikt fotoboek.

Een opvallende fotoverzameling

Met een vierkant fotoboek kan je je foto’s op een opvallende manier in beeld brengen. In de vierkante formaten kan je heel veel bijzondere momenten laten zien. Leuk voor een jaarboek bijvoorbeeld, waarin alle momenten van afgelopen jaar zijn verzameld. Elke foto komt mooi uit in dit formaat, je kunt eenvoudig een prachtig babyboek creëren, maar ook een vakantieboek of familieboek. Een vierkant fotoboek is geschikt voor foto’s die je mooi wilt centreren op de pagina’s.

Kies je geschikte vierkante formaat

Het populaire formaat van het fotoboek vierkant L (20x20 cm) is geschikt voor elke gelegenheid. De mooiste foto’s van de hele familie passen perfect in dit grote formaat. Je foto’s krijgen veel aandacht in dit vierkante formaat.

Het fotoboek vierkant XL is het grootste fotoboek in ons assortiment. Met het imposante XL formaat (30x30 cm) kun je de mooiste foto’s indrukwekkend uit laten komen. Het formaat is uitermate geschikt voor grote beelden. Met dit formaat kun je een waardevol herinneringsboek samenstellen met de mooiste herinneringen van een reis, geboorte of huwelijk. Een fotoboek vierkant XL is prachtig als cadeau, een feest om doorheen te bladeren en staat tevens prachtig in elke boekenkast.