Cadeau idee

Samen maken we het onvergetelijk

Doe meer met je foto’s van de vakantie, kinderen, je huisdier of familie-uitjes: maak een fotocadeau. Een beter en persoonlijker cadeau idee is er niet. Mogen er geen foto’s meer op het werk staan, maar gebruik je wel een muismat? Kies als cadeau idee dan een foto op muismat. En wat dacht je van een persoonlijke mok met een foto van de (klein)kinderen erop. Geef je beste vriendin eens een eigen verjaardagskalender met foto’s die haar heel dierbaar zijn. Of maak een persoonlijk fotoboek als verrassing. Dit zijn slechts enkele fotocadeau ideeën die je in een handomdraai zelf online maakt.

Opvrolijken met clipart & kaders

Bij het ontwerpen van je persoonlijke fotocadeau heb je veel mogelijkheden om het cadeau-idee nog leuker te maken. De online ontwerp tool bevat een database met leuke achtergronden, gekke kaders en goede clipart om het persoonlijke fotocadeau nog beter te maken. Laat de kinderen op de mok iets zeggen door tekst toe te voegen op de mok. En zet plaatjes bij de verjaardagskalender erbij. Een ballon of verjaardagstaart bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is zelfs mogelijk om – net als in een fotoboek – de foto’s in te kaderen met vrolijke bijpassende lijstjes. Gebruik bij voorkeur één foto per foto cadeau of bladzijde.

Gemakkelijk na te bestellen

Het kan altijd gebeuren: je favoriete fotomok valt kapot of een fotoboekje is aan vervanging toe door het vele bladeren. Wellicht is er zoveel doorgestreept op de verjaardagskalender dat het er niet meer netjes uitziet. Geen probleem. Al je ontwerpen worden namelijk bewaard in je account. Hierdoor zijn alle voorgaande projecten gemakkelijk na te bestellen. Zo bestel je later meerdere mokken met dezelfde foto. Of je cadeau idee fotoboekje nabestellen voor jezelf. Het is zelfs mogelijk om een ander formaat fotoboek na te bestellen, zonder het huidige ontwerp aan te hoeven passen.

De leukste cadeau-ideeën met foto's

Een foto maak je vaak van een bijzonder moment. Geef deze foto vervolgens cadeau in de vorm van bijvoorbeeld een mok, muismat of kalender. De mogelijkheden zijn eindeloos en worden alleen beperkt door je fantasie. Geef je ouders, partner, vriend, vriendin of familielid eens een bijzonder cadeau en maak vandaag nog jouw eigen cadeau idee.