Kaarten maken met persoonlijke foto

Een kaart met je eigen foto maakt iedereen blij

Je maakt je familie, vrienden, partner of stille liefde pas écht blij met een kaartje met je leuke eigen foto. Ontwerp je kaart met foto helemaal zelf, met je foto's en teksten, of kies uit een van de vele ontwerpen. Geef je kaart wat extra's met hoogglans.

Maak een keuze uit onderstaande thema's en maak eenvoudig je eigen fotokaart. Webprint heeft voor elk moment een geschikte kaart. Maak je kaart online en wij bezorgen een echte kaart. Je kunt ook sets van 10 kaarten bestellen, deze bezorgen we bij je thuis.

Kaart ideeën om zelf te maken

De meest persoonlijke kaarten ontwerp je met je eigen foto en stuur je naar familie en vrienden. Je ontwerpt kaarten zelf in het online fotoprogramma en voegt foto’s en teksten toe op jouw manier. Kies een vooraf ontworpen template om snel en gemakkelijk de mooiste kaarten te maken. Kies de eigenschappen van je kaart, zodat je kaart precies wordt zoals jij wil. Kies bijvoorbeeld van hoogglans om je kaart een exclusieve uitstraling te geven.

Grijp elke gelegenheid aan om de belangrijkste personen in je leven te verrassen met een persoonlijk kaartje. Maak in verwachting kaarten, succes kaarten, of huwelijk kaarten. Of kies voor vakantiekaarten, nieuwe baan kaarten en babykaartjes om iemand te verrassen. Wil je zomaar een kaartje sturen? Dat kan natuurlijk ook! Zelf een kaartje maken was nog nooit zo leuk en gemakkelijk. Samen maken we het onvergetelijk!