Kerstgroet voor kerstkaarten

Een persoonlijke kerstgroet op je kerstkaart

Wil je dit jaar een andere kerstgroet verkondigen aan je omgeving, dan de standaard boodschap: “Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar”? Dan zijn er gelukkig veel andere mogelijkheden die je kunt gebruiken als creatieve kerstgroet. Helemaal wanneer je zelf de foto’s zoekt en je de kerstgroet persoonlijk maakt. Je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt, hier zijn alvast een paar ideeën om mee aan de slag te gaan.

Kerstkaart met een thema

Kies een leuke foto voor op je kerstkaart en pas hier je kerstgroet op aan. Op die manier kan je een bepaald thema meegeven aan je kerstkaart.

Actie

Heb je bijvoorbeeld een foto gemaakt van vuurwerk of van spelende kinderen in de zee? Dan is het natuurlijk leuk om de ontvanger een "Spetterend nieuwjaar!" te wensen.

Familie

Of je kunt de ontvanger "Gezellige feestdagen" wensen, wanneer je een foto van je gezin meestuurt. Gezellig met z'n allen aan het tafelen bijvoorbeeld.

Winter

Heb je in de winter een mooie zonsondergang weten te fotograferen in een wit landschap? Dan is de groet "Een zonnig nieuwjaar!" ook erg toepasselijk. Het is toch altijd leuk om een goede start van het nieuwe jaar op je kaart vast te kunnen leggen.

Liefde

En wellicht heb je net dit afgelopen jaar je nieuwe liefde gevonden? Dan is het zeker leuk om de mensen om je heen een "Liefdevol nieuwjaar" te wensen. Met natuurlijk een knusse foto van jullie als vers stelletje erbij! Dan kan ook iedereen meteen je nieuwe liefde bewonderen.

Andere bijzondere kerstgroeten

Natuurlijk zijn er nog tal van andere bijzondere combinaties te maken voor jouw kerstkaart. Hieronder geven we je nog een paar ideeën van kerstgroeten om een foto bij te maken of te zoeken. Wellicht dat je er al eentje op voorraad hebt!

  • "Warme feestdagen gewenst!"
  • "Fijne feestdagen en een uitbundig nieuwjaar!"
  • "De beste wensen voor een gezond nieuwjaar!"
  • "Smakelijke feestdagen gewenst!"
  • "Fijne feestdagen en een kleurig nieuwjaar"
  • "Een bijzonder nieuwjaar!"
  • "Gelukkige feestdagen en een energiek nieuwjaar!"
  • "Fijne dagen en een uitgerust nieuwjaar gewenst"