Tekst kerstkaart

Een tekst in de kerstkaart schrijven is leuk, maar kan bij aanzienlijke hoeveelheden kaarten ook schrijfkramp opleveren.

Kerstkaarten schrijven is heel erg leuk om te doen. De ontvanger waardeert het zeker wanneer je de kerstgroet met de hand in de kaart hebt geschreven. Maar als je veel kaarten te schrijven hebt, dan levert dat vaak veel schrijfkramp op. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je persoonlijke boodschap in een zelfgemaakte kaart met foto, niet met een pen maar met het toetsenbord van je computer. Want door het ontwerpen van een eigen kaart wordt de tekst op een kerstkaart minstens net zo persoonlijk.

Mooie lettertypes en diverse kleuren

Via het online bewerkingsprogramma maak je in een handomdraai zelf de allerleukste kerstkaarten met een eigen foto. Er zijn heel veel templates waar je een keuze uit maakt voor je eigen kaart. Een kerstkaart is het mooist als je voor een dubbele kaart kiest. Vervolgens typ je aan de binnenkant de tekst op je kerstkaart. Maar wat schrijf je daar nu precies? Schrijf een gedichtje of gewoon ‘prettige feestdagen’ in de kaart met je naam. Alles kan en mag. En met behulp van de verschillende lettertypes en kleuren maak je de tekst op in je persoonlijke stijl.

Gemakkelijk na te bestellen

Wil je iedereen dezelfde kaart sturen, maar met een persoonlijke tekst in de kerstkaart? Dat is geen probleem. Kies een kaart en bestel exact dezelfde, of pas deze aan door de tekst te veranderen of de kaart in een ander formaat na te bestellen. Individuele kaarten doe je meteen op de virtuele brievenbus compleet met adres; de ontvanger krijgt dan een echte kaart op de mat. Maar het is ook mogelijk om je kerstkaarten in een setje van tien na te bestellen. Deze zijn dan allemaal hetzelfde en worden bij je thuis bezorgd, zodat je deze zelf kan versturen.

Bijzondere kerstkaarten

Hoe de tekst op je unieke kerstkaart ook luidt, iedere kaart die je verstuurt en persoonlijk maakt met eigen foto’s is een bijzondere kerstkaart. Start vandaag nog met het maken van de leukste kerstkaarten. Laat je inspireren en leg je eigen bijzondere kaartencollectie aan.