Wij hebben een nieuwe naam

Een frisse nieuwe look

Het was tijd voor een vrolijke en frisse wind. Lekker kleurrijk en fleurig en ook nog eens heel gebruiksvriendelijk :). Onze ontwerpers hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt aan het ‘nieuwe Webprint’. Ben jij net zo enthousiast als wij?

Online fotoprogramma

Een fotoproduct maken was namelijk nog nooit zo makkelijk, snel én leuk! Met onze opties en mogelijkheden maak je in een mum van tijd geweldige fotoproducten. Ontdek het zelf en bekijk de handige instructievideo’s over ons fotoprogramma.

Gemakkelijker foto's uploaden

We hebben goed naar je geluisterd. Vanaf nu is het makkelijk om je foto’s vanaf elk apparaat te uploaden naar het online fotoprogramma. Hierbij is het aanmaken van een account geen verplichting meer om fotoproducten te kunnen bestellen. Je logt daarbij rechtstreeks in vanaf je Facebook-account, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je foto’s. Handig!

Meer fotoproducten dan ooit!

We zijn trots! Er zijn namelijk veel prachtige nieuwe producten bijgekomen in het assortiment! Te veel om op te noemen! Ontdek de nieuwe producten en zoek bijvoorbeeld alvast naar originele fotocadeaus voor de feestdagen. Wat wordt jouw nieuwe favoriet?


Klaar om je te helpen

Heb je een vraag? De collega’s van de klantenservice zitten voor je klaar om je probleem op te lossen en je vraag te beantwoorden. Mail naar service@webprint.nl of bel naar 0541 - 200 700.