Gratis sauna entree

Gratis ontspannen in de sauna bij Thermen Bussloo of Thermen Soesterberg

Ben je ook wel toe aan een dagje ontspanning? Bij iedere bestelling vanaf €25,- ontvang je een gratis entree voor de sauna. Met deze saunabon kun je een dagje sauna reserveren bij Thermen Bussloo of Thermen Soesterberg. De gratis sauna entree is geldig naast de huidige acties. Dus profiteer jij van een kortingsactie? Ook dan ontvang je één gratis bon voor de sauna. Let op: de saunabon wordt niet vermeld in je winkelmandje, maar wordt automatisch meegestuurd met iedere bestelling.


Thermen Bussloo - Werelds genieten
Neem jezelf mee op een reis die je goed doet. Ontdek de wereldse wellness van Thermen Bussloo. Hier ben je ver van alledag en dicht bij jezelf. Geniet van sauna rituelen uit heel de wereld en ontspan in weldadige luxe. Het fijnste en het beste, meegebracht van verre reizen. Door ons, voor jou.

Thermen Soesterberg - Natuurlijk genieten
Echt ontspannen begint bij je zintuigen. En bij Thermen Soesterberg. Omringd door groen en geïnspireerd door de natuur zetten wij jouw zintuigen op genieten. Vergeet het alledaagse en geef jezelf over aan wat je hier voelt, ruikt, hoort en beleeft. Ga terug naar de oorsprong, relax en vind nieuwe energie.

Actievoorwaarden Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg

  • De voucher is geldig tot en met 13 oktober 2019

  • Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van 4,95 p.p.

  • De voucher is niet inwisselbaar voor contant geld

  • Geldig op basis van beschikbaarheid

  • De voucher is niet geldig i.c.m. andere acties en/of (hotel-)arrangementen

  • Om toegang tot Thermen Bussloo of Thermen Soesterberg te garanderen, is reserveren noodzakelijk