Gratis sauna-entree

Gratis ontspannen in de sauna bij Thermen Bussloo of Thermen Soesterberg

Ben je ook wel toe aan een dagje ontspanning? Bij iedere bestelling ontvang je gratis entree voor de sauna. Met deze saunabon kun je een dagje sauna reserveren bij Thermen Bussloo of Thermen Soesterberg. De gratis sauna-entree is geldig naast de huidige acties. Dus profiteer jij van een kortingsactie? Ook dan ontvang je één gratis bon voor de sauna. Let op: de saunabon wordt niet vermeld in je winkelmandje, maar wordt automatisch meegestuurd met iedere bestelling.


Thermen Bussloo
Wil je heerlijk ontspannen in een prachtige omgeving? Thermen Bussloo is dé plek om aan de drukte te ontsnappen. Aan het prachtige meer van Bussloo op de Veluwe geniet je van de relaxte sfeer, de rust en de wellnessfaciliteiten. Na een dagje ontspanning voel jij je als herboren.

Thermen Soesterberg
Bij Thermen Soesterberg in het hartje van Nederland en op de groene grens van de Utrechtse Heuvelrug, gaat het om ervaren en beleven. Dat wellness, zintuigen en natuur alles met elkaar te maken hebben, ontdek je in Thermen Soesterberg. Hier wordt je getrakteerd op weldadige en verkwikkende ervaringen. En dat in een omgeving die wordt omarmd door bos, natuur en rust.

Actievoorwaarden Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg

  • De voucher is geldig tot en met 14 oktober 2018

  • Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van 4,95 p.p.

  • De voucher is niet inwisselbaar voor contant geld

  • Geldig op basis van beschikbaarheid

  • De voucher is niet geldig i.c.m. andere acties en/of (hotel-)arrangementen

  • Om toegang tot Thermen Bussloo of Thermen Soesterberg te garanderen, is reserveren noodzakelijk