Dankjewel fotoboek

Samen maken we het onvergetelijk

Dank je wel zeggen is een mooi gebaar van waardering. Je kunt het zeggen, omdat iemand je heeft geholpen met de boodschappen, maar ook wanneer iemand zich heeft ingezet om je bruiloft tot een groot succes te maken. Misschien wil je wel de juf van je kinderen bedanken voor al die mooie jaren voor de klas. Of misschien wil je het op een unieke manier zeggen tegen je ouders of beste vriendin die je door dik en dun gesteund hebben. Het is heel gemakkelijk om dit te doen, wanneer je een 'dank je wel'-fotoboekje maakt.

Leuke aankleding

Naast de perfecte foto’s die helemaal zeggen hoe dankbaar je bent voor hetgeen dat de ander voor je hebt gedaan, kleed je deze natuurlijk leuk aan met mooie clipart, toepasselijke kaders en bijzondere achtergronden. In het online fotoprogramma vind je dit en meer om je 'dank je wel'-fotoboekje helemaal te laten stralen. Bedank je de ceremoniemeester voor het in goede banen leiden van je bruiloft, dan gebruik je natuurlijk afbeeldingen en kaders die hierbij passen. Misschien wil je je ouders bedanken voor het oppassen op je kinderen. Kies dan leuke foto’s van je kleintjes en opa en oma en kleed dit aan met grappige plaatjes, hartjes en meer. Blader gerust door de afbeeldingen en je vindt zeker de perfecte plaatjes die je gevoel uitdrukken.

Klein boekje, grote impact

Een 'dank je wel'-fotoboek komt het beste tot zijn recht wanneer je er een handzaam boekje van maakt dat altijd en overal mee naartoe genomen kan worden. Kies daarom voor dit boekje bijvoorbeeld een pocketformaat liggend of een handig klein vierkantje. Een klein boekje is ook aan te raden wanneer je foto’s niet groot zijn. Kleine foto’s (zoals genomen met een mobiele telefoon) kunnen niet zo heel groot worden opgeblazen. In een klein boekje zullen ze helemaal tot hun recht komen. Kies daarbij voor zijdeglans papier, zodat je bedankje er nog mooier uit komt te zien.

Bijzonder geschenk

Een 'dank je wel'-fotoboek is een bijzonder geschenk waar je je gevoelens in beeld en woord in kwijt kunt. Schrijf nog een persoonlijk berichtje in het boek en de ander weet precies hoe jij je voelt. Dank je wel zeggen was nog nooit zo bijzonder en leuk. Wie ga jij bedanken met een bijzonder fotoboek?