Liggend fotoboek maken

Samen maken we het onvergetelijk

Laat je horizontale foto’s prachtig uitkomen in een liggend fotoboek. We hebben vier verschillende liggende formaten. Het begint bij een fotoboek Compact, maar je kunt ook kiezen uit de formaten M, L en het grootste liggende formaat XL. Met deze vier formaten valt er voor elke speciale gelegenheid een prachtig fotoboek samen te stellen. Maar welke foto’s komen het mooiste uit in welk formaat?

Een liggend fotoboek van Webprint

  • Je foto’s prachtig verdeeld over twee pagina’s
  • Geschikt voor panoramafoto’s
  • Van handformaat tot groots luxueus formaat
  • Vier formaten: Compact, M, L, XL

Een prachtig herinneringsboek

Met een liggend fotoboek maak je een prachtig herinneringsboek van de mooiste momenten in je leven. Het formaat is uitermate geschikt voor foto’s van landschappen, natuur of uitzichten. Een horizontale foto komt prachtig tot zijn recht in dit fotoboek, doordat de speciale bindmethode de mogelijkheid biedt om één foto prachtig over twee pagina’s te verspreiden. Er gaat hierbij niets van een mooie natuurfoto verloren door de bijna onzichtbare binding.

Kies je geschikte liggende formaat

Ons fotoboek liggend compact (10,5 x17 cm) kan je gemakkelijk meenemen in je tas. Met dit kleine formaat neem je mooiste herinneringen overal mee naartoe. Foto’s van een korte vakantie, een verjaardag of een dagje weg zijn zeer geschikt voor dit formaat. Leuk om je foto’s op elk moment aan je omgeving te laten zien..

Het subtiele fotoboek liggend M (18x13 cm) is een ideaal handzaam formaat voor je vakantiefoto’s. Houd de mooie momenten van je vakantie dichtbij je in dit album en deel ze met je vrienden en familie. Ook een leuk formaat om als cadeau te geven.

Geniet van je mooiste uitzicht of skyline in een fotoboek liggend L (22x15 cm). Verdeel één mooie foto over twee pagina’s en creëer een panoramisch effect voor iedere foto in je fotoboek. Mooie familiefoto’s kan je ook goed laten zien in dit formaat fotoboek.

Met het fotoalbum liggend XL (20x30 cm) breng je de mooiste foto’s groots in beeld. Dit formaat is ideaal voor het presenteren van je bijzondere foto’s van een speciale gelegenheid. Maak bijvoorbeeld je eigen trouwboek of maak je verre reis tastbaar met dit XL formaat.