7 cadeau-ideeën voor een baby

7 cadeau-ideeën voor een baby

Is er een baby’tje geboren binnen je vrienden- of familiekring? Wat enorm leuk! In deze blog delen we 7 cadeau-ideeën voor de geboorte van een baby die een stuk leuker zijn dan het zoveelste rompertje of luiertaart 😉.

1. De allereerste babyfoto’s in een doosje

Sturen de kersverse ouders je al sinds de aankondiging geregeld foto’s van de ronde buik, de voorbereidingen, de babykamer enzovoort? Verzamel al deze foto’s en geef de foto’s in een van onze stijlvolle doosjes.

cadeau geboorte - prints in a box

Tip: heb je de allereerste babyfotootjes ontvangen? Voeg deze dan ook toe aan de foto’s in een doosje.

Wil je het cadeautje graag uitbreiden? Voeg dan een cadeaubon toe voor de ouders zodat ze alvast de volgende serie fotootjes kunnen bestellen.

2. Geef een naamplaat

De eerste baby in aantocht? Je vrienden of familie vormen dus vanaf nu samen officieel een kersvers gezin! Schenk hen een mooie naamplaat om van het huis een echt warm thuis te maken. Of voorzie de naamplaat van een grappige quote om bij de ouders en visite steeds een glimlach op het gezicht te toveren.

geboortegeschenk-naamplaat

naamplaat baby aankondiging

3. Baby romper met een leuke quote

Een van de andere cadeau-ideeën voor de geboorte van een baby is het geven van een gepersonaliseerde baby romper! Je kan er zowel foto’s, tekst of illustraties aan toevoegen. Kies voor een leuk design of wees creatief en kies op de design selectiepagina voor ‘blanco design’ om de romper naar wens te personaliseren.

Enkele ideetjes om de romper te personaliseren:

 • Kies voor de geboortedatum van de kleine met een leuk tekstje:
  “De schattigste van allemaal, sinds 22-11-2019″
 • Of wat dacht je van een complimentje voor de ouders?
  “Mijn ouders zijn de beste ouders van de hele wereld!”
 • Kies voor de voornaam of de initialen van het kindje in een leuk design.
 • Doe een knipoog naar de kersverse ouders:
  “Daddy’s drinking buddy”
  “Mommy is way more fun now that she can drink again”
  “Als mama nee zegt, dan zegt mijn oma wel ja”
 • Gebruik de koosnaam die je tijdens de zwangerschap gebruikte, een zeer leuk aandenken aan de voorafgaande 9 maand:
  “Poppy has arrived!”
baby rompertje cadeau

4. De allereerste foto

De allereerste babyfoto zullen de ouders voor altijd herinneren. Schenk hen de foto geprint op een acryl fotoblok voor de meest trotse ouders! Een super leuk cadeau idee voor de baby.

baby fotoblok acryl

5. Kussentje voor mama en papa

Een zacht kussentje is tijdens de eerste periode geen overbodige luxe, is het om de baby op te plaatsen, om zelf comfortabel te zitten tijdens het voeden of gewoon om de kinderkamer mee te decoreren. Een gepersonaliseerd kussentje is daarom een echte topper. We hebben verschillende vormen kussens, namelijk de rechthoekige, vierkante en ook nog in de vorm van een hart. Kies een mooie foto en een leuke kleur of design dat prachtig matcht met het interieur van de kinderkamer.

baby cadeau kussentje

6. Een heerlijke baby badcape

Een ander super leuk cadeau-idee voor de geboorte van een baby is de door ons recent toegevoegd baby badcape. Deze gepersonaliseerde baby badcape heeft zacht katoen aan de binnenkant dat prettig is voor de huid van je baby, de babycape helpt je baby warm te blijven en zo snel mogelijk droog te worden. De zachte capuchon met persoonlijk detail past perfect bij het hoofdje van je baby. En wanneer je baby verandert in een peuter, verandert deze badcape in een cape voor superhelden!

7. Ontwerp een origineel slabbetje

Een ander leuk en origineel cadeau-idee voor een baby is het slabbetje met de naam en foto van de baby. Welke foto laat jij op het slabbetje afdrukken?

Ben je geïnspireerd geraakt?

Wat zijn jouw cadeau-ideeën voor een baby? We zijn heel benieuwd naar jouw uitvoering van babycadeautjes. Deel ze met ons in de reacties of deel je mooiste creaties met ons op instagram via #mysmartphoto. Wij zijn benieuwd. ♥

Wil je nog meer inspiratie? Lees dan ook eens deze blog over ‘zo maak je een babyboek‘ en ‘Eerste Moederdag: originele verrassingen voor de jonge mama‘.

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *