Smart2Give: een cadeaupakket voor elke gelegenheid

Smart2Give: een cadeaupakket voor elke gelegenheid

Een cadeaupakket is altijd leuk om te geven! Vooral als je de producten in het pakket zelf kan personaliseren. Zo maak je er echt iets unieks van. Ben jij op zoek naar een geschenk voor je partner, vriend(in), familielid of collega? Neem dan eens een kijkje tussen onze Smart2Give cadeaupakketten. Voor elke gelegenheid hebben wij het ideale cadeau!

Originele cadeaupakketten

Onze cadeaupakketten zijn verpakt in een stijlvolle geschenkdoos. Hierdoor is jouw cadeau dus al helemaal klaar om te geven. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de producten in het pakket personaliseren met een foto of een tekst. Zo maak je er een origineel en fantastisch cadeau van, waar jij jouw dierbaren zeker mee zal verrassen. We stellen onze cadeaupakketten graag aan je voor!

Een relaxed cadeaupakket

Ken jij iemand die wel wat me-time kan gebruiken? Verras diegene dan met een Cadeaupakket Relax! Deze geschenkbox is ideaal om te geven als verjaardagscadeau, Moederdagcadeau of gewoon zomaar, om een dierbare te verrassen!

Het pakket bestaat uit een grote huisparfum diffuser met ratan geurstokjes en een klein flesje parfum. Hiermee kun je de diffuser vullen. De diffuser personaliseer je met jouw eigen persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Een lieve tekst, grappige quote of een speciale datum maken dit cadeau uniek!

Naast de huisparfum bevat dit cadeaupakket 1 grote geurkaars, 2 kleine geurkaarsen en een zeepblok. Alle ingrediënten dus om een heerlijk wellness momentje voor jezelf te creëren!

Dit originele geschenk is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: terracotta en cotton green. De terracotta variant heeft de fijne geur van grapefruit en bergamot. Ga je toch liever voor de geur van witte lotus? Kies dan voor de cotton green variant!

Huisparfum geschenkset

Vier het met bubbels!

Valt er iets te vieren? Dan is het Cadeaupakket Bubbels een goede keuze! Dit feestelijke geschenk is ideaal voor iedereen die wel van een drankje houdt. Leuk om te geven als kerstcadeau, huwelijkscadeau of eindejaarsgeschenk.

Het pakket bestaat uit twee champagneglazen, die je kunt personaliseren met een quote, naam of datum. Daarnaast heb je de keuze uit twee heerlijke drankjes om toe te voegen aan jouw cadeau: champagne of wijn. De Pommery Brut Royal is een zachte, frisse champagne met Chardonnay als hoofddruif en Pinot Noir als bijdruif. Ga je toch liever voor wijn? De wijn Bassin Brut Royal is gemaakt van witte Garnacha druiven en heeft een heerlijke smaak met aroma’s van witte bloemen en de geur van viooltjes en ananas. Klinkt heerlijk, toch?

bubbels

Een stoer cadeaupakket

Het Cadeaupakket Whisky is het perfecte geschenk voor elke whisky liefhebber. Deze geschenkset bestaat onder andere uit twee whiskyglazen en een boekje vol lekkere cocktail recepten. De natuurlijke koelstenen in dit pakket houden jouw drankje lekker koel zonder dat je last hebt van de waterige smaak van gesmolten ijsblokjes. Daarnaast bevat dit pakket een heupfles met vegan leer, waar je een grappige quote, een naam of een andere mooie tekst op kan laten graveren. Ideaal als cadeau voor Vaderdag of Valentijnsdag!

whisky

Proost met dit verfrissende cadeaupakket

Geef jij liever een alcoholvrij cadeau? Ga dan voor het Cadeaupakket Gin Alcoholvrij! Dit geschenk is ideaal voor een verjaardag, Valentijnsdag of een andere feestelijke gelegenheid.

Dit cadeaupakket bestaat uit twee longdrinkglazen, twee roestvrijstalen rietjes en een fles alcoholvrije Clover Mineral. Dit frisse drankje is gemaakt van natuurlijke distillaten, zoals jeneverbes en gember. De longdrinkglazen kun je personaliseren met een tekst of quote om er een uniek en origineel cadeau van te maken. Wie ga jij verrassen met dit mocktail cadeaupakket?

Gin alcoholvrij

Lekker smullen met deze BBQ geschenkset

Ken jij iemand die in de zomer jarig is of zoek je een cadeau voor Vaderdag? Dan is het Cadeaupakket BBQ een topkeuze! Dit originele pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een overheerlijke barbecue. Denk aan salademixen, diverse kruiden en gerookt olijfhout om het vlees goed mee op smaak te brengen. In het pakket zit ook een BBQ schort; deze kan je helemaal zelf ontwerpen met een mooie foto of een tekst.

barbecue

Een goede morgen met dit cadeaupakket

Het Cadeaupakket Granola: een ideaal cadeau voor ontbijtliefhebbers! Dit lekkere ontbijtpakket bestaat uit een zak naturel granola, een zak granola met chocolade en een kokostopping om er een extra smakelijk ontbijt van te maken. Daarnaast bevat dit pakket een grote en een kleine voorraadpot om de granola in te bewaren. De grenen deksels van de potten personaliseer je met een leuke tekst of quote. Is de granola op? Dan zijn de voorraadpotten ook zeer geschikt om andere producten in te bewaren! Een uniek en speciaal cadeau om jouw dierbaren mee te verrassen, bijvoorbeeld op Moederdag.

Granola

Last but not least: het Cadeaupakket Bad

Je kent vast wel de standaard cadeaupakketten met allerlei badspulletjes. Dit Cadeaupakket Bad is echter net even iets specialer! In het pakket zit namelijk een toilettasje dat je helemaal zelf kan personaliseren, bijvoorbeeld met een leuke foto of een grappige tekst.

Naast het toilettasje bevat dit cadeaupakket een fles badzeep met bamboegeur en een fles badzout met rozengeur en zout uit de Dode Zee. Ook vindt je in deze geschenkbox een natuurlijke scrubspons gemaakt van de Loofah plant. Deze spons verhoogt het schuimvermogen, scrubt de huid en stimuleert de bloedsomloop. Een uniek en origineel cadeau voor elke gelegenheid!

Badspullen

Voor 16:00 uur besteld = morgen in huis!

Heb jij jouw cadeaupakket snel nodig? Dat komt goed uit, want al onze Smart2Give cadeaupakketten hebben een snelle levering! Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis!

Deel jouw cadeaupakket met ons!

Heb jij iemand verrast met één van onze cadeaupakketten? Deel jouw product dan met ons op Instagram met de hashtag #mysmartphoto! Wij vinden het altijd leuk om de creaties van onze klanten te zien!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *