De mooiste bruiloft met een persoonlijk tintje

De mooiste bruiloft met een persoonlijk tintje

Hebben jullie een bruiloft op de planning en willen jullie dit tot in de puntjes voorbereiden? Geen paniek, bij smartphoto vind je tal van producten om deze dag volledig speciaal te maken.

Bruiloft voorbereiden

Een trouwerij is misschien wel de belangrijkste dag van je leven: je viert de liefde en vereeuwigd jullie samenzijn. Omdat deze dag zo bijzonder is, wil je dit tot in detail voorbereiden. Dat begint al bij de save the date en de uitnodigingen voor jullie trouwerij.

Bij smartphoto vind je een uitgebreid assortiment aan trouwkaarten. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor de speciale zigzagkaartjes om jullie gasten te verrassen met het heugelijke nieuws.

De bruiloft zelf

De dag is aangebroken: jullie gaan elkaar eeuwige trouw beloven. In de ochtend zullen de bruid en bruidegom, wellicht met enige spanning, zich klaarmaken voor deze prachtige dag. Vervolgens komen jullie aan op de trouw locatie en gaat het echt beginnen. Geniet vooral van deze dag, want voor je het weet is het al weer voorbij. En proost op het leven. 🥂

Mooie versiering voor op de bruiloft

Bij een speciaal feest hoort ook mooie versiering. Hierbij kun je denken aan grote ballonnen en gepersonaliseerde slingers.

Gepersonaliseerde slingers

Ga je met de gasten lekker dineren. Versier de tafel dan met placemats met foto, naamkaartjes, etiketten met foto, stickers voor servetten en gepersonaliseerde wijnglazen.

Placemat met foto

Geef ze een persoonlijk bedankje mee

Bedank je gasten voor hun komst en geef ze gepersonaliseerde zakjes met jullie foto en de datum mee. De zakjes zijn transparant, dus je kunt ze vullen met iets lekkers naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor snoepjes, chocolaatjes of mentos.

Hebben jullie beide een groen hart? Bedank je gasten dan met een gepersonaliseerd bloempotje. De set bestaat uit 12 keramische bloempotjes met label of sticker. Je kunt vervolgens zelf kiezen welke plantje je erin zet voor de gasten.

Zijn er ook kinderen op de bruiloft aanwezig. Geef ze deze te gekken bellenblazen met foto. Je zult geen kind meer aan ze hebben 😉.

Stuur je gasten iets persoonlijks na

Vaste prik op een bruiloft is de fotograaf. Deze maakt vaak niet alleen foto’s van het aanstaande stel, maar ook van de sfeer en de gasten. Om de sfeer vast te houden kun je ze de mooie foto’s na sturen. Een originele manier om de foto’s na te zenden zijn de fotostrips.

Wat je ook kunt doen, is ze een zigzagkaartje sturen als nagedachtenis aan deze fijn dag.

Bundel deze dag in een fotoboek

Om deze geweldige dag compact te bundelen kun je een fotoboek maken. Ga voor formaat fotoboek formaat L of XL om genoeg plek te hebben voor jullie prachtige foto’s van de bruiloft.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *