Internationale dag van de chocolade

Internationale dag van de chocolade

Vier World Chocolate Day met ons! Zowel 7 juli als 13 september zijn uitgeroepen tot de dag van de chocola. Genoeg reden om deze dagen te genieten van deze heerlijke uitvindingen. Want zeg nou zelf, deze lekkernij geeft toch een instant geluksmomentje?!

Foto op chocolade

Heb je ooit een foto op chocolade besteld? Nee? Dan is dit je kans om van deze originele en bovenal heerlijke zoete cadeau te gaan genieten. De foto wordt met eetbare inkt op witte chocola geprint. Daaronder zit een basis van melkchocola. Kijk hoe tof dat eruit ziet!

Trakteer jezelf

Wil je graag samen genieten? Trakteer dan vrienden, familie of collega’s met een heerlijke chocolade foto van jou. Kies een mooie portretfoto uit en laat hem printen op 24 blokjes. Deze Belgische lekkernij is gemaakt door Barry Callebaut.

Boodschap

Maak elke gelegenheid speciaal met deze gepersonaliseerde boodschap. Deze leuke en lekkere boodschap zal zeker in de smaak vallen 😉. Kies uit wit, melk of puur en geniet er lekker van op de lekkerste dag van het jaar. Extra leuk: voeg nu een emoji toe aan jouw chocolade telegram.

Niet zo’n fan van chocolade? Ontdek dan de lekkerste lolly’s!

Ben je niet zo’n chocoliefhebber maar wel een zoetekauw? Geniet dan van onze ambachtelijk gemaakte lolly’s. Onze lolly’s zijn te verkrijgen in drie kleuren: roze, blauwe en groen. De lolly’s smaken naar kers en aardbei. Je personaliseert deze lolly’s met een leuke sticker met naam of jouw eigen foto. Deze lolly’s zijn ideaal om te trakteren op een verjaardag, bruiloft of andere speciale gelegenheid.

Blijf ons volgen

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwste producten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. En volg ons dan ook op social media: Instagram en Facebook.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *