Verras jouw buren op Burendag met een origineel fotocadeau!

Verras jouw buren op Burendag met een origineel fotocadeau!

Op zaterdag 23 september is het Burendag! Tijd om jouw lieve, leuke, grappige en gezellige buren in het zonnetje te zetten. Staat jouw buurman of buurvrouw altijd voor jou klaar? Verras hem of haar dan met een origineel fotocadeau. Want zeg nou zelf, een goede buur is toch beter dan een verre vriend?

Wat is Burendag?

Burendag vieren we in Nederland elk jaar op de vierde zaterdag van september. Het is een initiatief van Douwe Egberts, die door het onderzoeksbureau Motivaction heeft laten uitzoeken hoe belangrijk buurtactiviteiten zijn voor de band met de buren. Vaak wordt er op Burendag in de buurt dan ook een leuk evenement georganiseerd, zoals een buurtfeest, of komen buren die dag gezellig bij elkaar op de koffie.

Wil jij jouw buren graag bedanken of laten weten hoe blij je met ze bent? Wij hebben een aantal leuke fotocadeaus op een rijtje gezet om jouw buren mee te verrassen!

Cadeaupakket BBQ

Is jouw buurman de koning van de barbecue? Dan is het Smart2Give Cadeaupakket BBQ een perfect cadeau voor hem! Het cadeaupakket bevat alles voor een overheerlijke barbecue, zoals diverse kruiden, een salademix en gerookt olijfhout om het vlees mee op smaak te brengen. Daarnaast zit er in het pakket ook een schort dat jij kan personaliseren met een leuke foto of een tekst.

Het Cadeaupakket BBQ wordt geleverd in een stijlvolle geschenkdoos en is dus al helemaal klaar om te geven!

Burendag: BBQ

Koekjestrommel

Ga jij op Burendag bij jouw buren op de koffie? Neem dan meteen een koekjestrommel mee als cadeau! De koekjestrommel is verkrijgbaar in diverse varianten en kan je personaliseren met een tekst of leuke foto. Cadeautip: vul jouw koekjestrommel met lekkere, zelfgebakken koekjes. Dat maakt jouw Burendag cadeautje helemaal compleet! Ben je niet zo’n koekenbakker? Bestel dan alvast lekkere Lotus speculoos en wafeltjes bij jouw trommel!

Burendag: koekjestrommel

Bloempotje

Is jouw buurvrouw dol op bloemen en planten? Verras haar dan met een gepersonaliseerd bloempotje! Onze bloempotjes zijn gemaakt van witte keramiek en zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. Je kunt het bloempotje helemaal zelf ontwerpen, bijvoorbeeld met een grappige quote of een mooie foto.

Bloempotje

Houten snijplank

Onze houten snijplank is een ideaal cadeau voor elke gelegenheid. De plank is ideaal om te gebruiken als ontbijtplank, tapasplank of borrelplank. In de plank kun je bijvoorbeeld een lieve tekst of een grappige uitspraak van je buurman laten graveren. Een origineel en leuk Burendag cadeau!

Houten snijplank

Speelkaarten

Houden jij en je buren wel van een spelletje? Verras ze dan met een eigen set speelkaarten! Met deze traditionele speelkaarten speel je de leukste spelletjes, zoals klaverjassen, pesten en duizenden. Op zowel de voorkant als de achterkant van de kaarten kan je de leukste foto’s van jullie samen laten afdrukken. Uren speelplezier gegarandeerd!

Burendag: speelkaarten

Last minute Burendag cadeaus

Is het al bijna Burendag en ben jij last minute nog op zoek naar een origineel cadeau? Geen nood! Veel van onze fotocadeaus hebben een snelle levering: op werkdagen voor 16:00 uur besteld = de volgende werkdag al in huis! Onder andere onze mokken, sleutelhangers, onderzetters en gegraveerde glazen hebben een snelle levering.

Meer tips en inspiratie?

Wil jij graag meer tips en inspiratie ontvangen? Volg ons dan op Facebook of Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *