Terug naar kantoor met deze toffe kantoor accessoires

Terug naar kantoor met deze toffe kantoor accessoires

Het mag weer: met z’n allen naar kantoor! Eindelijk weer eens een vrijmibo’tje of vergaderen zonder dat je scherm steeds vastloopt. Hoe fijn is dat? Na al die maanden van thuiswerken is het natuurlijk ook even tijd om je bureau af te stoffen en wat leuke nieuwe kantoor accessoires aan te schaffen. Onze tip: maak je accessoires extra origineel en persoonlijk met jouw favoriete foto’s!

Muismat met foto

Breng jij ook veel tijd door achter de computer? Hoe leuk is het dan om een muismat te hebben met zelf gekozen foto’s? Kies je mooiste foto of kies er meerdere en maak er een toffe collage van. Je kan de muismat verder personaliseren met een zelf gekozen tekst of een inspirerende quote. Extra handig: onze muismat met jaarkalender. Zo ben je altijd up to date!

Agenda met eigen foto’s

Ben jij al volop plannen aan het maken voor het nieuwe jaar? Dan mag een agenda natuurlijk niet ontbreken! Bij smartphoto maak je gemakkelijk en snel een toffe agenda met je eigen foto’s. Je kan kiezen uit een agenda met een harde kaft of een agenda met een zachte fotokaft. Daarnaast heb je volop keuze uit diverse leuke designs. Kies bijvoorbeeld voor een design met een extra to do lijstje zodat je jouw taken overzichtelijk kan opschrijven.

Gepersonaliseerde pennenhouder

Eén van de grootste uitdagingen op kantoor is natuurlijk het netjes en overzichtelijk houden van je bureau. Een pennenhouder is dan ook zeker geen overbodige luxe! Zo berg je je pennen, markeerstiften en potloden gemakkelijk weer op. En het staat ook nog eens ontzettend leuk, vooral als je jouw pennenhouder personaliseert met je eigen foto’s of een mooie quote.

Creatief met je laptop sleeve

Heb jij altijd een laptop mee naar kantoor? Die moet dan uiteraard wel veilig en stijlvol vervoerd worden. Kies voor een originele laptop sleeve met jouw zelf gekozen foto’s en maak er een kunstwerk van! De laptop sleeves van smartphoto zijn verkrijgbaar voor 10 inch, 13 inch en 15 inch laptops en helemaal te stylen zoals jij dat wilt.

Kantoor accessoires: laptophoes

Speciaal voor de koffie- en theeleuten: een eigen mok

Ik begin de werkdag altijd met een lekker kopje koffie, jij ook? Maak dit moment dan extra speciaal met je eigen gepersonaliseerde mok. Met ons online bewerkingsprogramma creëer je gemakkelijk en snel een fotomok met je allermooiste herinneringen. Zo droom je tijdens je koffie- of theemomentje nog lekker even weg bij die fijne vakantie of dat ene speciale moment. Heerlijk!

Kantoor accessoires: mok

Kantoor accessoires met een vrolijk design

Ben jij net als ik iemand die notities en taken het liefst nog gewoon opschrijft op papier? Dan is ons handige notitieblok een onmisbare accessoire voor jou! Je hebt keuze uit de leukste designs. Kies voor een blok met een handig weekoverzicht, of voor eentje waar je lekker veel foto’s aan kan toevoegen. Lekker vrolijk voor op je bureau en overzichtelijk voor jezelf!

Kantoor accessoires: notitieblok

Houten fotohouder

Superleuk voor op je bureau: een houten fotohouder met jouw favoriete foto’s. De fotohouders van smartphoto zijn van gepolijst hout en hebben een stoere uitstraling. De houder personaliseer je met jouw eigen persoonlijke tekst of quote. Extra handig: met de fotohouder bestel je direct ook jouw 13 mooiste foto’s die precies in de houder passen, zodat je de foto’s kan afwisselen.

Kantoor accessoires: design fotohouder

Deel jouw kantoor accessoires met ons!

Wat zijn jouw favoriete kantoor accessoires? Deel jouw inspiratie met ons via onze socials Facebook of Instagram, of reageer hieronder!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.