Inspiratie voor de leukste Sinterklaas versiering

Inspiratie voor de leukste Sinterklaas versiering

De decembermaand is een warme maand vol gezelligheid. Om in de juiste sferen te komen kleden we ons huis vaak mooi aan. Sinterklaas versiering mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze gezellige maand! Om je alvast op inspiratie te brengen, heb ik een aantal leuke voorbeelden van stijlvolle sinterklaasdecoratie voor je interieur.

Kaarten/foto’s

Bijzondere momenten leggen we graag vast op beeld. Tijdens Sinterklaas maken we dan ook graag foto’s van onze kinderen. En dat gebeurt elk jaar weer, dus hoe leuk is het bijvoorbeeld om een fotoslinger te maken voor pakjesavond met sinterklaasfoto’s van vroeger? Leuk voor opa en oma, maar ook voor de kinderen om zichtzelf terug te zien toen ze nog wat kleiner waren. Zullen ze zich de pakjesavond van een paar jaar geleden nog goed herinneren? Daarnaast geeft het je interieur sfeer en maakt het de avond nog gezelliger. Het enige wat je nodig hebt zijn de leuke foto’s, wat touw en knijpers. Waar wacht je op? Pak je mooiste foto’s erbij of laat je mooiste foto’s afdrukken en ga aan de slag!

Kussens als Sinterklaas versiering

Kussens kunnen je interieur echt net die finishing touch geven, zoals die saaie grijze bank die met kleurrijke kussens ineens een stuk leuker is! In de decembermaand zitten we graag heerlijk knus op de bank onder een dekentje met een warme bak koffie of chocolademelk op schoot. Voor wat meer comfort en sfeer zijn een paar sierkussens de oplossing om het nog fijner en gezelliger te maken in huis. Kussens zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om je interieur nieuw leven in te blazen met gepersonaliseerde kussens? Leuk voor je eigen interieur, maar ook leuk om te geven aan een ander! Tip: tijdens sinterklaas is het natuurlijk extra leuk om je huis wat meer te versieren. Laat bijvoorbeeld een silhouet van sinterklaas of (zwarte) piet drukken op een kussen. Ziet er ontzettend leuk en stijlvol uit toch? Deze versiering voor Sinterklaas is echt één van onze favorieten!

Gepersonaliseerde slingers

Met Sinterklaas pakken we natuurlijk extra uit. Versier het huis met Sinterklaas slingers op pakjesavond en maak er voor de kinderen een groot feest van. Vooral de allerkleinsten zullen erg onder de indruk zijn van die mooie slingers met Sinterklaas en piet erop! Het zorgt voor de ultieme sinterklaassfeer en zeg nou zelf.. Voor pakjesavond zijn deze Sinterklaas slingers onmisbaar toch? Je zou ook persoonlijke foto’s kunnen gebruiken met sinterklaas foto’s van vroeger of juist andere persoonlijke foto’s zodat je de slinger ook voor andere feestjes kan gebruiken.

Sinterklaas versiering vlaggetjes

Poster als Sinterklaas versiering

Wat kan je nog meer doen om de kinderen een geweldige pakjesavond te bezorgen? Wat dacht je van leuke posters aan de muur? Simpel maar stijlvol, even makkelijk te bevestigen als te verwijderen van de muur. Je zou in plaats van Sinterklaas ook voor een collage of andere persoonlijke foto’s kunnen kiezen, bijvoorbeeld foto’s van pakjesavond van voorgaande jaren of maak een poster met aanwijzingen om cadeautjes te zoeken. Je kan er alle kanten mee op, maar zeg nu zelf. Het heeft wel wat!

Sinterklaas versiering poster

Hoe versier jij de boel met pakjesavond? Deel het met ons op instagram met #mysmartphoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *