Leuke en betaalbare schoencadeautjes!

Leuke en betaalbare schoencadeautjes!

Het is alweer bijna zover! Nog even en dan zal Sinterklaas ons land weer binnenvaren. Zaterdag 12 november is de grote dag. Na een hectische week vol gekke perikelen in het Sinterklaasjournaal is het dan weer tijd om de schoen te zetten. Spannend! Niet alleen voor de kids, maar ook voor alle papa’s en mama’s, oftewel de hulpsinterklazen. Want wat zijn nou leuke en betaalbare schoencadeautjes? Geen zorgen, wij helpen je op weg met wat schoencadeautjes inspiratie!

Met natte haartjes, een schone pyjama en vol zenuwen zitten de kids voor de open haard. Vol enthousiasme zingen ze hun liedjes voor Sinterklaas. De schoen staat al klaar, met een wortel voor Ozosnel en een mooie tekening voor de Sint. Nog even gezellig op de bank met een kop chocolademelk en daarna is het toch echt tijd om naar bed te gaan. De volgende ochtend worden de kindjes natuurlijk véél te vroeg wakker, want wat is het toch spannend! Zou de Sint langs zijn gekomen? En welk cadeautje zit er in de schoen?

1. Een uniek voorleesboekje voor de kleintjes

Schoencadeautjes: voorleesboekjes

Zelf de hoofdrol spelen in je eigen voorleesboekje, hoe leuk is dat? In deze originele voorleesboekjes zijn jouw kids de helden van het verhaal! De verhaaltjes zijn verfraaid met vrolijke illustraties en ideaal om voor te lezen voor het slapengaan. Het perfecte schoencadeautje voor de allerkleinsten! Welke avonturen gaat jouw stoere jongen of meid vandaag beleven?

2. De lekkerste schoencadeautjes: snoepgoed!

Schoencadeautjes: snoepgoed

Pepernoten, chocoladeletters en chocolademunten mogen natuurlijk niet ontbreken als schoencadeau! Dit lekkere snoepgoed draagt zeker bij aan de magie van Sinterklaas. Ook adventskalenders met chocolade scoren altijd erg goed bij de kids. Deze kalenders zijn er in allerlei vrolijke uitvoeringen. Snoepen maar!

3. Schoencadeautjes om te knuffelen

Deze mooie, zachte knuffels worden al snel het trouwste vriendje van jouw kleine schat! De T-shirts van de knuffels personaliseer je met jouw favoriete foto en daardoor is dit schoencadeautje natuurlijk extra speciaal. Wordt het de aap, de olifant of toch de konijn?

4. Spelletjes in de schoen

Is jouw zoon of dochter ook zo’n spelletjesfanaat? Geef dan een origineel spelletje cadeau met leuke foto’s van jullie gezin, de kids of de huisdieren! Wat dacht je van een tof memoryspel, kwartet of een mooie fotopuzzel? Superleuke cadeaus waar het hele gezin plezier van heeft. Urenlang spelplezier gegarandeerd!

5. Praktisch én leuk: een eigen broodtrommel

Een broodtrommel met je eigen foto en naam, dat is toch supergaaf? Met zo’n mooie broodtrommel steelt jouw kleine de show op school. De broodtrommels zijn verkrijgbaar in een aluminium, plastic of bamboe variant. Kies uit diverse vrolijke designs, voeg een stoere foto toe van jouw zoon of dochter en klaar is kees. Leuk én praktisch!

Schoencadeautjes inspiratie

Welk schoencadeautje is jouw favoriet? Laat het weten in de reacties of deel het met ons via Instagram met de hashtag #mysmartphoto. Deze hulpsinterklazen deelden al hun mooiste creaties met ons:

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *