Aftellen naar kerst met de leukste adventskalender!

Aftellen naar kerst met de leukste adventskalender!

Het is alweer bijna tijd voor de gezelligste dagen van het jaar! Kan jij ook niet wachten? Met je eigen adventskalender maak jij het aftellen naar kerst extra leuk. Open van 1 tot en met 24 december elke dag een vakje en laat je verrassen!

Bij ons heb je keuze uit diverse gepersonaliseerde adventskalenders, zoals een kalender met foto’s of chocolade. Leuk voor jezelf, maar zeker ook leuk om cadeau te geven aan je partner, kinderen, beste vriend(in) of (schoon)ouders! Weten uit welke adventskalenders je kan kiezen? Lees dan snel verder!

Adventskalender met chocolade

Adventskalender met chocolade

Een adventskalender met chocolade is natuurlijk altijd al leuk, maar deze kalender met gepersonaliseerde chocolade is nog veel leuker (en lekkerder!) Jouw 24 favoriete foto’s worden met eetbare inkt geprint op een laagje witte chocolade, met een ondergrond van overheerlijke Belgische melkchocolade. De chocolaatjes worden in willekeurige volgorde verdeeld over je kalender, zodat het elke dag een verrassing blijft welke foto er achter het luikje zit. Een originele manier om af te tellen naar Kerstmis!

Adventskalender met foto’s

Kalender met foto's

Wil jij liever iets blijvends maken? Kies dan voor onze adventskalender met foto’s! Je 24 foto’s worden gedrukt op een papieren poster die je na het openen van alle luikjes uit de adventskalender kan halen en kan bewaren. Leuk om na de tijd te gebruiken als poster aan de muur!

Do It Yourself adventskalender

DIY adventskalender

Deze adventskalender is extra leuk voor echte creatievelingen! De Do It Yourself (DIY) kalender bestaat uit 24 doosjes of zakjes met gepersonaliseerde stickers. De doosjes of zakjes kun je helemaal zelf vullen met kleine cadeautjes of lekkernijen. Zo maak je er echt iets unieks van! Tip: bij de 24 doosjes kun je een mooie presentatiedoos bestellen. Hierdoor geef je jouw DIY kalender een extra stijlvolle look.

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van onze acties en producten? Volg ons dan op Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *