Happy Halloween! Tips voor het leukste Halloween feestje

Happy Halloween! Tips voor het leukste Halloween feestje

Halloween is het griezeligste en leukste feest van het jaar! Wil jij dit jaar een Halloweenfeestje organiseren? Lees dan snel verder voor leuke tips.

Wanneer is Halloween?

Op 31 oktober is het Halloween. Deze griezelige feestdag is ontstaan in het Verenigd Koninkrijk en is met name daar en in de Verenigde Staten erg populair. Tijdens Halloween verkleden kinderen zich met griezelige kostuums en gaan zij langs de deuren om lekkere snoepjes te verzamelen.

In Nederland wordt Halloween ook steeds bekender: inmiddels wordt de feestdag zelfs door meer dan de helft van de inwoners gevierd! Hoog tijd dus om zelf een te gek Halloweenfeest te organiseren. Wij geven je graag een aantal tips voor het ontwerpen van je eigen decoratie, snoepjes en outfit!

Halloween

Jij bent uitgenodigd!

Op zoek naar leuke uitnodigingen voor jouw feest? In ons online bewerkingsprogramma maak je jouw eigen uitnodigingen gemakkelijk en snel helemaal zoals jij dat wilt. Je hebt keuze uit diverse fotokaarten, zoals een kaartwaaier, zigzagkaartje of kaartje met een speciale vorm. Kies een design, voeg wat leuke Halloweenfoto’s toe en jouw uitnodiging is klaar om te versturen!

Halloween uitnodigingen

De leukste Halloween decoratie

Wil jij graag jouw feest decoreren met originele Halloween decoratie? Ook je decoratie maak je eenvoudig zelf met jouw griezeligste foto’s. Maak bijvoorbeeld een spandoek om buiten op te hangen en ontwerp je eigen vlaggenlijn om het huis mee te versieren. Eén vlaggenlijn bevat 16 dubbelzijdig gedrukte vlaggetjes, die je allemaal een ander ontwerp kan geven.

Trick or treat!

Wat is een Halloweenfeestje zonder snoep? Hoe leuk is het om jouw snoep helemaal zelf te personaliseren? Maak voor de gasten op jouw feestje bijvoorbeeld je eigen lolly’s. Deze lolly’s zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en hebben een heerlijke kersen- of aardbeiensmaak. Daarnaast kan je bij ons je eigen snoepzakjes ontwerpen. Kies je spookachtigste Halloweenfoto en vul de zakjes daarna zelf met lekkere snoepjes.

Snoepjes uitdelen doe je in stijl met onze snoeptrommel. Extra handig: de snoeptrommel kun je in ons online bewerkingsprogramma al direct vullen met snoepgoed!

Spookachtig dineren

Blijven je vriendjes en vriendinnetjes eten? Maak dan de leukste decoratie voor op tafel, zoals je eigen bestekhouders of placemats met een leuke foto. Zowel de bestekhouders als de placemats bestel je per set van 24. Kies een mooi design, voeg je spookachtigste foto’s toe en dineer in stijl op jouw Halloweenfeest!

Stijlvol op pad met je eigen Halloween outfit

Een stoere Halloween outfit ontwerp je gemakkelijk zelf. Maak bijvoorbeeld jouw eigen sweater of T-shirt met een mooie foto of een enge Halloween afbeelding. Weten welke maat je moet bestellen? Klik hier voor onze maattabel.

Tip: ga jij langs de huizen om snoepjes te verzamelen? Dan komt onze rugzak goed van pas. Ideaal om al dat lekkers in te bewaren! De rugzak kun je personaliseren met een leuke foto of tekst en is ook ideaal om na Halloween als gymtas of sporttas te gebruiken.

Blijf op de hoogte!

Wil jij graag meer tips en inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram! Heb jij zelf leuke Halloween producten gemaakt? Laat het ons weten in een reactie of deel jouw creatie met ons op Instagram met de hashtag #mysmartphoto!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *