Top 10 leukste Sinterklaas cadeaus

Top 10 leukste Sinterklaas cadeaus

Wil je dit jaar uitpakken met een super originele sinterklaas cadeaus? Ga dan voor een gepersonaliseerd cadeau. De ontvanger zal zich zeker weten extra speciaal voelen omdat dit geschenk met extra aandacht is uitgekozen. Lees snel deze blog en kom erachter wat de top 10 leukste Sinterklaas cadeaus zijn.

1. Speel mee in je eigen spel

Een potje kaarten raakt nooit uit mode. En helemaal niet dit kaartspel met eigen foto’s. Kies ervoor om de foto’s toe te voegen aan de voorkant, achterkant of beide kanten. In totaal is er ruimte voor 7 verschillende foto’s. Dat belooft uren speelplezier met dit originele Sinterklaas cadeau.

Speelkaarten met foto's
Speelkaarten met foto

Is de ontvanger van de Sinterklaas cadeaus nog een stukje jonger? Ga dan voor het memo spel met je eigen foto’s. Dit memo spel bestaat uit 30 kaarten en je kan dus maar liefst 15 verschillende foto’s toevoegen. Voor ons memo spel met foto’s geldt snelle levering. Voor 16.00 uur besteld is morgen al in huis. Ook erg fijn als je dus last minute een Sinterklaas cadeau nodig hebt.

2. De mooiste foto in winterwonderland

Laat jouw mooiste foto stralen in een fotoblok met kunstsneeuw, een kerstman, sneeuwpop en een kerstboom. Kies een winterse foto uit en laat hem plaatsen in het fotoblok met sneeuw. Ben je de foto na een tijdje zat? Geen probleem, je plaats er zo een nieuwe foto van 10×15 of een kaart in en je hebt een compleet nieuwe look. Let op: ons fotoblok met sneeuw is enkel in de winter te bestellen, wees er dus op tijd bij!

3. Adventkalender met chocolade

Laat hem of haar 24 dagen volop genieten van deze adventkalender met foto chocolaatjes. Een origineler cadeau is er bijna niet! Deze adventkalender met Belgische chocolade is het elke dag genieten. Kies jij voor de adventkalender met sneeuwlandschap of met dieren?

4. Knuffel met foto

Dit cadeau zit vol liefde. Kies een prachtige foto uit en laat hem afdrukken op het t-shirt van een super schattige knuffel. Er is keuze uit de volgende knuffels: olifant, vos, beer, konijn, leeuw, wasbeer of een aap. Van knuffelen krijg je immers nooit genoeg en daarom zal de knuffel met foto altijd in goede aarde vallen.

5. Goed gepland het nieuwe jaar in

Met deze prachtige wandkalender aan de muur is het elke dag feest. Voeg je mooiste foto’s toe en raak afspraken niet uit het oog. Bij onze fotokalenders kies je zelf met welke maand je wilt starten. Dankzij de witte spiraalbinding met gemakkelijk ophangsysteem hang je hem in een handomdraai op aan je muur. De fotokalenders bevatten 13 pagina’s: de 12 maanden en een handig overzicht van de feestdagen op de eerste pagina. Zo vergeet je nooit meer een belangrijke afspraak.

Vergeet hij of zij wel eens de verjaardagen? Dan is een verjaardagskalender met eigen foto’s het ideale Sinterklaas cadeau!

6. De mooiste foto aan de muur

Heeft hij of zij nog een plekje vrij aan de muur? Verras diegene dan met een prachtige wanddecoratie. Zo zal de kamer direct worden opgefleurd met een mooie herinneringen. Laat je foto afdrukken op canvas, hout, aluminium, acrylglas, forex of een poster. Kies uit tientalle designs om de foto’s helemaal te laten stralen in de stijl die bij de ontvanger past.

7. Puzzel met eigen foto

Puzzel samen terug naar dat ene leuke moment. Een puzzel met foto is een super tof cadeau waar je hem of haar zeker mee verrast😉. Keuze uit puzzels van 24 stukjes tot 1000 stukjes. Extra leuk: bij de puzzel van 24 stuks kun je jouw eigen video toevoegen. Dankzij de technologie van augmented reality komt jouw product helemaal tot leven. Zo maak je dit cadeau extra speciaal!

8. Koekjestrommel met eigen foto

Doe hem of haar een plezier met een eigen koekjesblik met foto en tekst. Kies een leuke foto uit en laat hem afdrukken op een rond, vierkant, rechthoekig of hartvormig fotoblik. Bestel je deze koekjestrommel met foto op een werkdag voor 16.00 uur? Dan wordt het de volgende dag al bezorgd!

Wist je dat je deze Sinterklaas cadeaus ook kan vullen met koekjes of snoep? Dat maakt het tot een compleet cadeau! Ook kun je aan dit fotocadeau een augmented reality video toevoegen. Dat maakt dit cadeau extra verrassend en origineel.

9. Maak gemakkelijk en snel een fotoboek

Heb je nog veel mooie foto’s van de vakantie op je mobiel of computer staan? Neem dan de tijd en maak het fotoboek van je dromen! Heb je minder tijd? Kies dan voor de optie automatisch vullen en je fotoboek is in een handomdraai gemaakt. Wil je een handzaam fotoboek, kies dan formaat M. Heb je veel mooie foto’s die je graag combineert en de ruimte geeft? Dan is formaat L geschikt. Wil je jouw foto’s echt laten stralen? Dan raden we je aan om fotoboek XL te bestellen.

10. Sinterklaas cadeaus voor een echte boekenworm

Is hij of zij een echte boekenworm? Dan is dit echt een geschikt cadeau! Met een leuke boekenlegger wordt het leesplezier nog groter. Kies een mooie foto uit en laat hem afdrukken op een aluminium of papieren boekenlegger. Bestel je de aluminium boekenlegger voor 16.00 uur op een werkdag? Dan is het morgen al in huis!

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe producten of je laten inspireren door de mooiste klantcreaties? Abonneer dan op onze nieuwsbrief of volg ons via Instagram of Facebook.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *