De leukste wandkalender maak je zelf!

De leukste wandkalender maak je zelf!

Het lijkt misschien nog wel ver weg, maar voor we het weten zitten we rond de open haard Sinterklaas liedjes te zingen en het volgende moment toasten we met champagne op het nieuwe jaar. Kortom, dat nieuwe jaar komt er sneller aan dan je denkt. Goed gepland het nieuwe jaar in? Dat doe je natuurlijk met een mooie wandkalender!

Welke kalender kies ik?

Maak Verjaardagskalender

Zelf een kalender maken is hartstikke gemakkelijk, maar je moet natuurlijk wel weten welke kalender je wil gaan maken. En om te voorkomen dat jij door de bomen het bos niet meer ziet, laat ik je eerst even zien uit welke kalenders je kan kiezen! Vandaag laat ik jullie onze wandkalenders zien.

De wandkalender

Een handige kalender die jij gemakkelijk aan de muur hangt! Denk nu niet, ah eitje, die neem ik! Want ook hier biedt smartphoto jou ook weer volop keuze! Zo kan je kiezen uit een handige keukenkalender, een wandkalender in a4 formaat, een vierkante muurkalender, een grote wandkalender flip a3, een grote wandkalender in a3 formaat en een grote wandkalender a3 in panorama formaat.

Nieuwsgierig naar de verschillen?
Ik laat je hieronder 3 verschillende kalenders zien die jij aan de wand kan hangen!

1. De keukenkalender

Creëer je eigen unieke Wandkalender

De keukenkalender is zo’n handige kalender waar je even snel wat opschrijft als je iets te binnen schiet tijdens het keuken. Het hele gezin weet dat ‘ie er hangt en dat als je iets wil plannen kan je daar even op kijken of je wel kan én natuurlijk gelijk je nieuwe afspraak erop noteren.

Kies je eigen startmaand!


Bij de keukenkalender kan je zelf je startmaand kiezen, de kalender heeft 13 pagina’s, namelijk 12 maanden, plus een handig overzicht van de feestdagen op de eerste pagina. Je hebt een ruime keuze uit diverse designs en door je eigen foto’s toe te voegen wordt de keukenkalender helemaal jouw smaak.

2. De familieplanner

De familieplanner is een handige planner voor het hele gezin! Ieder gezinslid krijgt een vakje op de kalender en zo kan je per persoon precies opschrijven wat de activiteiten zijn, hoe handig is dat! Ook bij de familieplanner kan je kiezen uit vele designs, heb je een vrije keuze van beginmaand en heb je een handig overzicht van de feestdagen op de eerste pagina. De familieplanner is voorzien van een witte spiraalbinding met een gemakkelijk ophangsysteem.

Voeg je favoriete foto's toe aan je Familieplanner

3. Wandkalender a4

null

Een handige kalender in A4 formaat. Leuk voor in de wc, speelhoek of een andere kamer in het huis. Dankzij de vele designs is er altijd iets wat bij je past en je hebt bij deze kalender veel ruimte om je mooiste foto’s toe te voegen. Zo geniet jij iedere maand weer van je favoriete kiekjes. Kies je startmaand, voeg je favoriete foto’s toe en bestellen maar!

Kortom, er zijn ontzettend veel verschillende soorten kalenders verkrijgbaar! Die je allemaal gemakkelijk kan personaliseren met jouw favoriete foto’s. Welke kalender zou jij willen bestellen? Laat het ons weten in een reactie!

Heb je al een kalender besteld? Deel jouw ontwerp met ons op instagram onder de hashtag #mysmartphoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *