De favoriete fotoproducten van Marleen

De favoriete fotoproducten van Marleen

smartphoto heeft een uitgebreid assortiment aan fotoproducten en elke maand komen er nieuwe producten bij! Zo hebben we recentelijk aan ons assortiment de foto op chocolade, de chocolade telegram, puzzels tot 1000 stukjes en er zijn nieuwe knuffels toegevoegd. Uit ons assortiment heeft iedereen wel zijn of haar favoriete fotoproducten. In deze blog delen we de favoriete fotoproducten van collega Marleen.

Muismat met foto

De muismat met foto is één van Marleen’s favoriete fotoproducten. “Ik kan hem echt aan iedereen aanraden. Iedereen heeft wel een computer thuis, maar ook voor alle mensen met een kantoorbaan is deze muismat met foto zo gezellig! Dit is mijn eigen muismat die ik dagelijks met veel plezier gebruik.”

Mok met foto

De mok met foto vind ik een heel erg leuk product omdat ik deze op kantoor gebruik. Zo kan ik elke dag kijken naar mijn kinderen terwijl ik geniet van een kop thee op een drukke werkdag. Je kunt kiezen uit veel toffe en vrolijke designs. En wat extra leuk is, wanneer je de mok met foto voor 16.00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis. Super fijn die snelle levering!

Naast de mok met foto kan ik ook de andere mokken aanraden. Zo is de magische mok heel erg leuk vanwege het effect, maar de mok met gekleurde binnenkant en emaille mok zijn ook één van mijn favoriete fotoproducten.💙

Sleutelhanger met foto

Zelf ben ik ook helemaal dol op de sleutelhangers die smartphoto verkoopt. Soms ben ik mijn sleutels kwijt, maar dankzij een toffe sleutelhanger aan kun je deze toch sneller terugvinden in je overvolle tas/jaszak. De sleutelhanger op hout heeft een stoere uitstraling wat mij persoonlijk erg aanspreekt. Zo leuk om mijn dochtertje op deze manier altijd bij mij te hebben.

Kalenders

Een van mijn andere favorieten producten van smartphoto zijn de leuke, verschillende kalenders.

Zo heb ik met mijn dochter elke maand (van 0 tot 1 jaar) een foto gemaakt op de zelfde plek met dezelfde knuffel. Deze 12 foto’s heb ik op een verjaardagskalender geplaatst. Zo geniet ik elke maand van een andere foto van haar en is het leuk om haar groei te zien van één heel jaar. En zo vergeet ik ook niet de verjaardagen niet van vrienden en familie. Super handig en heel leuk dus!

Deel jouw favoriete producten met ons!

We zijn heel benieuwd wat jij met smartphoto maakt of zou willen maken. Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten of via onze social media Facebook en Instagram.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *