Nieuwe fotocadeaus om iemand mee te verrassen

Nieuwe fotocadeaus om iemand mee te verrassen

Heb je binnenkort een verjaardag, is er er iemand geslaagd of mag je op kraamvisite? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen, maar wat koop je dan wel? Onze nieuwe fotocadeaus natuurlijk!

Ga voor een persoonlijk cadeau!

nieuwe fotocadeaus -

Heb je wel eens gedacht aan een cadeautje met een foto of tekst? Zo weet je zeker dat diegene het cadeau nog niet heeft. En je kan gelijk dat ene bijzondere moment samen terug laten komen op het cadeau of een speciale datum in je presentje laten graveren.

Iedere maand nieuwe cadeaus!

Bij smartphoto vind je een uitgebreid assortiment aan leuke cadeaus met foto’s of tekst. Maar wist jij dat we iedere maand ons assortiment uitbreiden? Zo hebben we altijd originele en toffe producten voor je klaarstaan! We laten de allernieuwste toppers graag even aan je zien!

De allerlekkerste verrassing

Nieuwe fotocadeaus - foto op chocolade

Echt origineel voor de dag komen doe je met een foto op chocolade. Deze echte Belgische chocolade is niet alleen super lekker, maar ook nog eens érg tof! Laat een foto van jou en je beste vriendin afdrukken, verras papa met een foto van zijn kindje of geef oma een foto van de kleinkinderen op chocolade. De eetbare inkt wordt afgedrukt op een laagje witte chocolade op een basis van melkchocolade. Je kan kiezen uit een variant met 24 stukjes of kiezen voor 16 stukjes. 😍

Heel veel kussen voor jou

Nieuwe fotocadeaus - foto op polylinnnen kussen

Hoe gaaf is dit nieuwe kussen? Het kussen is gemaakt van polylinnen en je kan gemakkelijk je foto’s laten afdrukken op de voor- en achterkant van het kussen. Het materiaal voelt zacht en sterk aan. Wanneer je gaat voor een kussen op polylinnen worden de witte kleuren in je foto weggelaten, deze worden vervangen door de structuur van het polylinnen.

De zomer in je bol

Nieuwe fotocadeaus - fotoblok strand

Ben jij dol op de zomer en mag het wat jou betreft de hele zomer wel mooi weer zijn? Dan is dit fotoblok strand écht wat voor jou. Laat je favoriete fotoafdrukken in dit fotoblok en je hebt het hele jaar een vakantiegevoel. Het fotoblok is gevuld met zand, een strandbal, een zeester en een doorzichtige vloeistof.
Kan je eigenlijk niet kiezen welke foto je wil laten afdrukken? Geen probleem, bestel er dan nog wat losse foto’s in formaat 10×15 bij. Je kan dan gemakkelijk thuis je foto nog eens wisselen.

Puzzelen maar!

Nieuwe fotocadeaus - puzzel 1000 stukjes

Natuurlijk hebben we de puzzel met foto al langer in ons assortiment, maar sinds kort kan je kiezen uit wel 7 soorten. Zo hebben we afgelopen maand de puzzel met 1000 stukjes toegevoegd. Is jouw oma, opa of zus een vervend puzzelaar(ster)? Dan is het dit het ideale cadeautje! Kies een foto van jullie samen voor een extra grote verrassing.
Tip: Kies wel een foto met veel verschillende details, anders wordt de puzzel wel erg moeilijk!

Nieuwsgierig naar meer?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar al onze nieuwe fotocadeaus? Neem hier dan zeker even een kijkje! Zo vind je hier onze voorraadpotten, de chocolade telegram en een emaille mok met een zwarte rand.

Deel jouw cadeaus via social media

Deel jouw fotocadeau op Instagram en gebruik #mysmartphoto. Op de hoogte blijven van onze nieuwe fotocadeaus? Vergeet ons dan ook niet te volgen op Instagram en Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *