Alles voor jouw BBQ feest

Alles voor jouw BBQ feest

De zomer is de tijd om lekker buiten te genieten🌞. Het is de tijd van picknicken, lange (strand)wandelingen maar ook de tijd van een BBQ feest. Bij een BBQ feest is lekker eten belangrijk, maar leuke aankleding is evenmin cruciaal om een super avond te hebben. In deze blog geef ik tips wat je nodig hebt voor een geweldig BBQ feest.

Gevarieerd keuze aan eten en drankjes

Allereest is het belangrijk de basis op orde te hebben. Denk hierbij aan een uitgebreid aanbod aan vlees, vis en vega opties die op de barbecue kunnen. Naast eten voor op de grill is een lekkere salade een fijne toevoeging. Ook stokbroodjes met verschillende smeersels en sausjes zijn heerlijk bij een BBQ. Vergeet voor de liefhebber ook niet aan een toetje, bijvoorbeeld een lekker ijsje.

Qua drankjes kun je denken aan bier, wijn en fris. Zo is er voor iedereen wat, proost! Een drankje smaakt extra lekker uit mooie gepersonaliseerde glazen. Bij smartphoto.nl kun je verschillende glazen personaliseren met een mooie spreuk. Ga jij voor bierglazen, cocktailglazen, long drinkglazen of wijnglazen?

Voor elk kind een eigen bordje

Komen er veel kinderen op de BBQ? Doe iets extra en maak voor elk kind een super leuk eigen kinderbordje met hun foto en naam. Zo ontstaat er geen verwarring welk bordje van welk kind is en zal het feestplezier des te groter zijn. Het bord met eigen foto is gemaakt van plastic dus kan voor de volgende verjaardagen en partijen ook gebruikt worden.

Open de drankjes in stijl

Iemand iets te drinken? Met deze toffe flesopener met foto open je de drankjes als een echte koning. Kies een mooie foto uit en laat deze liggend of staand afdrukken op deze stalen, roestvrije flesopener. Dit leuke fotocadeau is bijna onmisbaar op een gezellige barbecue.

Wil je graag een mooie spreuk op een flesopener? Dan is deze houten flesopener alles wat je zoekt! Deze houten flesopener is gemaakt van beukenhout en is ook een erg leuk cadeautje om mee te brengen naar een BBQ feest of een gezellige verjaardag.

Geef een cadeaupakket BBQ

Ben je uitgenodigd op een barbecue en wil je graag een mooi cadeau in thema meebrengen? Bestel dan ons Smart2Give cadeaupakket BBQ waarbij je een keukenshort kan personaliseren met een mooie foto en tekst. Daarnaast bevat het BBQ pakket volkoren couscous, salade mix, Provençaalse kruiden, barbecue kruiden en gerookt olijfhout. Een super verrassend en uitgebreid pakket voor een echte BBQ liefhebber.

Placemats met eigen foto en tekst

Naast een mooi tafelkleed, dek je de tafel feestelijk met mooie placemats. Wil je extra speciale placemats? Maak dan deze foto met placemats. Ze zijn erg praktisch maar ook leuk. Ze zijn te koop van papier en van plastic. De placemats van papier gaan per set van 24 stuks en de plexi placemats zijn per stuk te koop.

Met deze placemats van plastic kun je zo het hele jaar door genieten tijdens het ontbijt, lunch en dinner. Kies een mooie foto en zet de naam van jouw zoon of dochter op de placemat. De placemat plexi is niet vaatwasser bestending maar wel makkelijk af te nemen met een vochtig doekje.

Serveer het eten op een mooie, unieke plank

Met deze leuke houten gegraveerde snijplank sla jij de plank nooit mis 😉. Laat een persoonlijke, mooie of grappige tekst graveren in deze ronde of rechthoekige snijplank. Je legt hier bijvoorbeeld gesmeerde stokbroodjes op of legt wat gegrild vlees/vis of groente op en zet het op tafel. Erg leuk: bestel je deze houten snijplank voor 16:00 uur, dan is hij de volgende dag al in huis. Dus ook leuk als last minute cadeautje voor de host van het BBQ feest.

Voorzie de gasten van een heerlijk drankje

Schenk een heerlijke rode wijn, koud watertje of zelfgemaakte limonade in voor jou gasten. Deze gegraveerde glazen karaf is inclusief dop, dus geen last van vervelende insecten! Dit product valt ook onder onze snelle levering: bestel je het voor 16.00 uur, dan is het de volgende dag al in huis!

De gaafste onderzetters voor jouw barbecuefeest

Die kringen van glazen op de tafel zijn vervelend en de oplossing is simpel: onderzetters. Wil je echt leuke onderzetters? Personaliseer dan onderzetters met je eigen foto. Bestel je dit product voor 16.00 uur? Dan wordt het de volgende dag al bezorgd!

Onderzetters met foto

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten en zien wat andere klanten maken? Volg ons dan op Instagram of Facebook. Heb je zelf iets moois gemaakt en wil je dit met ons delen? Gebruik dan #mysmartphoto en we zullen het zien terugkomen.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *