Een themafeest uitwerken: wij geven je tips!

Een themafeest uitwerken: wij geven je tips!

Heb je een feest in het vooruitzicht en wil je er graag iets unieks en persoonlijks van maken? Kleed je hele feest dan in rond een bepaald thema dat 100% past bij het feestvarken! In deze blogpost tonen we je graag hoe je jouw themafeest op een super toffe en originele manier kan uitwerken, tot in de details!

Themafeest uitwerken: tafeldecoratie

Werk je thema uit tot in de details

Themafeest: check 
Nu kan je creatief aan de slag gaan van je uitnodiging tot bedankje. Want hoe dompel je nu je volledige themafeest hierin onder? We geven je graag een paar ideetjes die je op jouw thema kan toepassen. Want vergeet niet, it’s all about the details…

1. Maak de mooiste uitnodigingen

De uitnodigingen zijn altijd de basis van je feest. Hier kan je al een tipje van de sluier oplichten, door het thema in je foto’s te verwerken of in het design van je kaartje. Ontdek hier al onze designs voor je uitnodigingen.

Themafeest uitwerken: uitnodigingen

2. Foto’s zijn een belangrijk onderdeel

Van plan om je feest te personaliseren met heel wat fotoproducten, van je uitnodiging tot je bedankjes? Dan kan je het thema van je feest al in je foto’s laten terugkomen, bijvoorbeeld in de kledingkeuze of de locatie! Ligt dit wat moeilijker? Probeer dan met attributen te werken in je foto’s.

Themafeest uitwerken: communiefoto’s

3. Feestversiering

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste én gemakkelijkste onderdeel om je themafeest in uit te werken. Werk met ballonnen, slingers, vlaggetjes etc. in allerlei kleuren, maar laat je thema ook in je tafelversiering opduiken! Ontdek al onze feestartikelen hier.

Themafeest uitwerken: versiering

4. Themafeest uitwerken: Piñata

Deze optie is voor durvers… én creatievelingen! Het vergt heel wat knutselwerk, maar de kinderen worden er helemaal wild van. Vul de piñata met snoep en laat hem door het geblinddoekte feestvarken in stukken slaan, zodat alle snoep eruit valt! Opgepast, gillende kinderen gesignaleerd 

Themasfeest uitwerken: pinata

5. Themafeest uitwerken: Dessertjes

Jawel, je kan je thema zelfs doortrekken tot in je dessert! Dromerige donuts of unicorn cupcakes, iemand? Check Pinterest eens voor veel inspiratie.

Themafeest uitwerken: desserts en lekkers in thema

6.  De leukste bedankjes

Wil je graag dat je gasten zich het thema van je feest nog lang blijven herinneren? Verwerk het dan ook in je bedankjes. Dit kan heel eenvoudig door een gepersonaliseerd bedankje te maken in thema ! Ontdek al onze bedankjes hier.

Themafeest uitwerken: bedankjes

7. Themafeest uitwerken: ‘next level’

Dromen mag, toch? Hoe fantastisch zou het zijn als je je thema kan doortrekken tot in je springkasteel? Je zou ervan versteld staan hoeveel soorten springkastelen er bestaan!

Themafeest uitwerken: springkasteel

8. Een gave photobooth

Dit past natuurlijk perfect bij het thema ‘fotografie’, maar je kan voor elk themafeest een photobooth installeren met toepasselijke accessoires! Zo kunnen ook je gasten zich helemaal onderdompelen in het thema en houden ze er bovendien leuke foto’s aan over.

Themafeest uitwerken: photobooth

Ziezo, dit zijn al heel wat mogelijkheden waarmee je aan de slag kan, maar er zijn natuurlijk nog oneindig veel leuke ideeën! Je vindt heel wat feestaccessoires op smartphoto.nl, maar je kan natuurlijk ook zelf de handen uit de mouwen steken. Wees creatief, daag jezelf uit, maar houd het vooral ook gewoon leuk voor jezelf en het feestvarken, zodat dit geen extra stressfactor wordt!

Geïnspireerd?
Hoe ga jij jouw uitgekozen thema uitwerken? Of heb je bovenstaande tips ook voor jouw themafeest gebruikt? Deel je creaties dan met ons in de reacties of via Facebook of Instagram met #mysmartphoto!

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *