Organiseer een onvergetelijk verjaardagfeest!

Organiseer een onvergetelijk verjaardagfeest!

Wil je binnenkort een verjaardagsfeest organiseren? Klinkt super tof, maar in de praktijk komt daar het nodige bij kijken en brengt het vaak ook nog stress met zich mee. Maar wat als je nu een lijst bij de hand hebt die je hierbij helpt? Een verjaardagsfeest checklist die je stap voor stap volgt om een geweldig feest voor jezelf of je kind te organiseren? In deze blog lees je hoe je zorgeloos een fantastisch feest voorbereid en organiseert. Het wordt geweldig!

[DOWNLOAD CHECKLIKST HIERONDER ]

Checklist voor verjaardagsfeest

Een goede voorbereiding is belangrijk

Of je nu een feest organiseert voor jezelf of voor één van je kinderen, een goed begin is het halve werk. Steek daarom genoeg tijd in de voorbereidingen. De hapjes, drankjes, versiering, activiteiten, locatie, de uitnodigingen en nog zo veel meer. Een checklist zorg daarom voor overzicht en brengt structuur in de organisatie.

Maak de mooiste uitnodigingen

Om mensen op de hoogte te stellen van jouw feest is het belangrijk uitnodigingen te versturen. Gelukkig ben je daarvoor bij ons aan het goede adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze selectie kaartjes met designs voor originele uitnodigingen. Stuk voor stuk met de grootste aandacht en zorg ontworpen door onze designers, die steeds op de hoogte zijn van de laatste trends in het feestlandschap!

Checklist voor verjaardagsfeest

Zoek niet verder en bestel vlaggetjes met foto en tekst

Checklist voor verjaardagsfeest

Wist je dat je bij ons ook zelf ontworpen vlaggetjes kunt bestellen? We hebben diverse designs waarbij je simpel jouw mooiste foto’s en teksten kunt toevoegen. Mooie en persoonlijke decoratie zoals slingers geven een enorme ‘sfeer boost’ aan een ruimte.

Download onze checklist

Het enige wat jij nu hoeft te doen is de feest checklist downloaden en uitprinten. Volg nu stap voor stap de lijst en organiseer je zorgeloos een fantastisch verjaardagsfeest voor je zoon, dochter, partner, vriendin of voor jezelf!

Download hier de ultieme checklist voor de organisatie van een compleet verzorgd verjaardagsfeest!

Maak foto’s tijdens het feest

Vergeet niet of foto’s te maken tijdens het feestje, want voor je het weet is de middag of avond alweer om. Wil je er zeker van zijn dat het verjaardagsfeest wordt vastgelegd, vraag dan iemand die het leuk vind om foto’s te maken of huur een fotograaf in. Druk vervolgens de foto’s af en het nagenieten kan beginnen.

Deel jouw tips met ons

Organiseer jij vaak een verjaardag of een feest? Deel dan jouw tips met ons via onze social media kanalen met #mysmartphoto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *