Leuke verjaardagcadeaus

Leuke verjaardagcadeaus

Heb je binnenkort een verjaardag van een goede vriend, kennis, familielid of collega maar geen idee wat je cadeau moet geven? Geen paniek, in onze blog deel ik verschillende leuke verjaardagcadeaus. Persoonlijke cadeaus worden namelijk extra gewaardeerd. Made with love💙.

Verjaardagscadeau: Your partner in wine😉

Drink je graag een wijntje met die vriendin of weet je dat hij/zij een echte wijnliefhebber is? Geef dan deze mooie fles wijn inclusief wijnkist cadeau. Een hele leuke, maar ook lekkere verrassing! Natuurlijk kun je dit geschenk ook zomaar geven! Dit cadeau zal namelijk zeker in de smaak vallen. Dit valt dus zeker in de categorie leuke verjaardagcadeaus!

Verjaardagscadeau: Fotoboek vol herinneringen

Zijn jullie laatst een leuk dagje weg geweest? Of hebben jullie grappige/toffe foto’s van elkaar. Verzamel de foto’s en maak hier dan een mooi fotoboek van. Ga bijvoorbeeld voor ons fotoboek met 52 foto’s. Deze is compact en heel eenvoudig om te maken!

Verjaardagscadeau: Jullie mooiste avonturen

Verzamel de foto’s van jaren geleden, maar ook die pas geleden zijn gemaakt. Wil je deze foto’s graag op een leuke manier geven? Bestel dan onze foto’s in een hip doosje. Kies een vrolijk design voor de retro foto’s, of kies voor een witte omlijsting zodat je een beschrijving van het moment kunt bijschrijven bij de foto.

Verjaardagscadeau: mok met foto

Een beautypakket, een parfum of een flesje wijn zijn leuke verjaardagcadeaus. Maar een mok met foto is super makkelijk om te maken en ook nog eens een heel praktisch cadeau. Verzamel de mooiste foto’s en maak een collage of ga voor één foto die eruit springt. Koop er nog een lekker pak koekjes bij of een reep chocola en jouw cadeau zal goed ontvangen worden!

Verjaardagscadeau: een persoonlijke sleutelhanger

Is jouw vriend(in) altijd maar die sleutels kwijt? Dat is dan nu verleden tijd! Kies jullie mooiste foto uit en laat deze afdrukken op een sleutelhanger. We hebben sleutelhangers gemaakt van aluminium, maar ook van gemaakt van hout. Kies dus uit welke stijl bij hem of haar past.

Verjaardagscadeau: een zelfgemaakte borrelplank

Is de jarige een echte Bourgondiër? Dan is onze borrelplank het cadeau bij uitstek! Laat een citaat of een naam graveren in de rechthoekige of ronde houten snijplank zodat deze tijdens jouw feestje de show steelt! Nu kun je kaas, brood of fruit past echt op unieke wijze serveren. Smakelijk eten!

Verjaardagscadeau: een spelletje cadeau geven

Zijn jullie beide dol op spelletjes? Geef dan gepersonaliseerde speelkaarten cadeau om tal van spelletjes mee te spelen. Wil je iets ander geven dan traditionele speelkaarten? Ga dan voor een My Uno kaartspel. Kaartspellen zijn zeer geschikt voor regenachtige dagen .

Deel jouw cadeau met ons

We zijn erg benieuwd hoe jij laat blijken dat je de vriendschap waardeert. Welke cadeaus voor je beste vriendin geef jij haar graag? Deel het daarom met ons via Facebook of Instagram door de hashtag #mysmartphoto te gebruiken.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *